Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Π. Βοΐου - Αστραπή Κλείτου 1-1

Δίκαιη μοιρασιά στη Νεάπολη, σε αγώνα που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην εκπνοή. Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του έμπειρου Καστοριακού προπονητή, Πασχάλη Δημητρίου, που είναι από τα φαβορί να αναλάβει τους γηπεδούχους.
Στο 9΄ ωραίο διαγώνιο σουτ του Παπανώτα μόλις άουτ, στο 18΄ ο Αποστολίδης μπλόκαρε συρτό φάουλ του Κουλουκίδη.


Στο 28΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε διαδοχικά σουτ των Χάλου, Παπανώτα, στο 30΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε με τα πόδια απέναντι από τον Φασούλα.
 Στο 34΄ ωραίο, δυνατό σουτ του Χατζή λίγο άουτ, στο 36΄ λάθος της άμυνας και ο Θαλαλαίος με ωραίο πλασέ, έκανε το 0-1.

Στο 40΄ και 44΄ ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Παπανώτα και βολίδα του Ζιώγα αντίστοιχα, στο 80΄ και 85΄ η κεφαλιά του Γεωργάκα και το φάουλ του Παπανώτα αντίστοιχα, πέρασαν σύρριζα άουτ.

Στο 90΄ θαυμάσια μπαλιά του Ρόβα για τον Παπανώτα, που στόπαρε και με σουτ, ισοφάρισε.

Μέτρια η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Β. Ιωαννίδης, Μπισούκης).

Ακαδημία Βοΐου (Τζηκαλιός): Αποστολίδης, Τουλιόπουλος, Ζιώγας (71΄ Μαυρίδης), Αλεξίου, Ρόβας, Γεωργάκας, Καραγιάννης (61΄ Στεργιόπουλος), Παπανώτας, Φασούλας, Χάλος, Τσιαρσιώτης.


Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαδημητρίου, Πετρίδης, Κουλουκίδης, Τοπαλίδης, Δήμτσιος, Γκούμας, Χατζής, Παπαδόπουλος (25΄ λ.τ. Κυριακίδης), Θαλαλαίος, Σπυριδόπουλος.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.