Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης – Ηρακλής Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο


Σκόνταψε η Κρυόβρυση 
Κυριολεκτικά  σκόνταψε η Κρυόβρυση εντός έδρας απέναντι στην νεανική ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας  1-1.
Με αυτήν την ισοπαλία η ομάδα της Κρυόβρυσης μένει στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς, αν και με νίκη θα πλησίαζε και άλλο την κορυφή.


Από την άλλη η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας πήρε τον πολύτιμο  βαθμό, μέσα σε μια δύσκολη έδρα που μπορεί να είναι και χρυσός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι αγωνίστηκε ονεαρός  ποδοσφαιριστής  του Ηρακλή Πτολεμαΐδας  Αιχμαλωτίδης εναντίον του πατέρα του και προέδρου της ομάδας της Κρυόβρυσης Γιώργου Αιχμαλωτίδη...και  τελικά η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή  κανέναν.

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε μικροένταση  μεταξύ των παικτών αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν έκταση.

Το φιλμ του αγώνα
Την πρώτη καλή φάση είχαμε στο 10΄ όταν και η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ντάβες από τον Ψαρρά Θ, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.

17΄  μεγάλη ευκαιρία για την Κρυόβρυση όταν μόνος του   βρέθηκε ο Σουγιουλτζής αλλά το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ.

23΄ η ομάδα της Κρυόβρυσης ανοίγει το σκορ με σουτ του Αργυρόπουλου από κοντά.

49΄ Η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας ισοφάρισε τον αγώνα με τον Πουταχίδη που σε κενή εστία και μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, πλασάρει και κάνει το 1-1.

53΄ Μοναδική ευκαιρία για την Κρυόβρυση  σε σουτ του Αργυρόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μανώλας.

Τρία λεπτά αργότερα στο 56΄ είχαμε το σουτ από πλάγια του Ποζίδη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

61΄  Μετά από κόρνερ του Σίσκου, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Αργυρόπουλος που έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

67΄  Άλλη μια ευκαιρία για την Κρυόβρυση αυτήν την φορά με τον Ποζίδη που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί  την σέντρα του Τσενόλι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Μαζαράκης με επόπτες τους κ.κ  Χοντροματίδη, Αρτζουμάνη

Συνθέσεις:
Ηρακλής Κρυόβρυσης (Θεοδωρίδης): Ψαρράς Ι, Τσενόλι, Βλάχος(76΄Βουλομένος), Ψαρράς Θ, Μπαμπίνης, Σίσκος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Ποζίδης, Σουγιουλτζής, Παντζούρης.


Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Δημητριάδης): Μανώλας, Ρωσσίδης Ι, Πουταχίδης(65' Κουμαράκης), Χαραλαμπίδης, Διαμαντόπουλος, Αιχμαλωτίδης, Λούσιος, Ρωσσίδης Μ, Σάκο( 84' Χριστοδούλου), Ντάβες, Γκουτζαμάνης(46'  Κριτσάνης).

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΣΙΚΙΔΗΣ
 Ματιές στα σπορ 






















Σχόλια