Γ' Εθνική: Εθνικός Γαζώρου - Κοζάνη 1-2

Με πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό πήρε το χρυσό τρίποντο η Κοζάνη   

Η Κοζάνη είχε την μεγάλη ευκαιρία να ρεφάρει και να πάρει το διπλό μέσα στο Γάζωρο και το πήρε με σκορ 1-2 . Μια νίκη σημαντική τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και ψυχολογικής 


Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Γιάννη Παρασκευά  έδειξαν πως ήταν πολύ σωστά διαβασμένοι .. Έκλεισαν καλά τους χώρους λοιπόν, και  πήραν τον έλεγχο φτάνοντας νωρίς στο γκολ 0-1 στο 15΄με κεφαλιά του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Τζιάλλα , σκορ ημιχρόνου με την Κοζάνη να  δείχνει , όντας η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος ο Γάζωρος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54΄με εύστοχο  πέναλτι  του Κρυστάλλη. Πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αλεξίου. 
Στο 80΄η σειρά της Κοζάνης να κερδίσει πέναλτι με τον Βουτσιώτη. Το εκτέλεσε  ο ίδιος κι έδωσε το χρυσό τρίποντο στην Κοζάνη. 

Αυτά που άλλαξαν σ αυτά  τα τελευταία παιχνίδια για την Κοζάνη είναι  πολλά. 
Αρχικά, έχει πλέον αρχίσει να φαίνεται η δουλειά του Γιάννη Παρασκευά άλλα και του βοηθού του γυμναστή Σάκη Τζηκαλιού. 

 Με  σωστό πλάνο στο παιχνίδι τους να μην μπαίνουν να... φάνε τον αντίπαλο και μετά να μένουν από ανάσες. 
Ωστόσο το πιο σημαντικό κομμάτι που άλλαξε στους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με τον Γάζωρο δεν ήταν μόνο τα παραπάνω.

Ήταν ο ποδοσφαιρικός εγωισμός που έβγαλαν και το μέγα πάθος που έδειξαν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ακόμα και τότε που ο Γάζωρος ισοφάρισε  
Πλέον αυτή η νίκη για την Κοζάνη είναι τεράστια. Τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης... Πρέπει όμως να τη διαχειριστεί σωστά.
Υπάρχει πολύ... ψωμί ακόμα στο πρωτάθλημα και αυτό που πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι   είναι να συνεχίσουν το ίδιο αποφασισμένοι.
Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντούγκα με δεύτερη κίτρινη.
Εθνικός Γαζώρου (Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Κασμερίδης, Αγγελίδης, Τριανταφύλλου (33′ λ.τ. Μουτίδης, 84′ λ.τ. Αμαραντίδης), Κατσαρός (78′ Παπαδόπουλος), Πολυζωϊδης, Κρυστάλλης, Κούτλας, Ντούνγκα.
Κοζάνη (Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Δινοβίτσης, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης, Βαρότσης, Ηλίας, Τσαγκαλίδης, Αλμπάνης (12′ λ.τ. Τζιάλλας), Δημ. Παπαδόπουλος (75′ Βουτσιώτης), Πασχάλης (70′ Γιάννης Τσικόπουλος).
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Εβρου).Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Κίτσος (Εβρου).

Σχόλια