ΕΣΠΕΜ - Β' Εθνική Ανδρών: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Πήγασος Κοζάνης 1-3 (25-19,21-25,22-25,22-25)

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής η ομάδα ανδρών του συλλόγου και μάλιστα εκτός έδρας στη Σκύδρα επί του ΦΕΣ Αριστοτέλη με σκορ 1-3. 



Αν και μπήκαν μουδιασμένοι οι παίκτες του Πήγασου  στο Α΄ σετ (25-19) κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους και πήραν τα υπόλοιπα με 21-25,22-25,22-25 και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους βοηθήσει να φθάσουν στο σκοπό τους που είναι η πρώτη θέση του βαθμολογικού πρωταθλήματος. 

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ,εξάλλου αυτό φαίνεται και από τα γεμάτα σετ, με την ομάδα μας στο τέλος με την ποιότητα των παικτών που έχει να παίρνει αυτό που θέλει. 
Με τραυματία τον Γκιαούρη και κατά την διάρκεια του αγώνα να τραυματίζονται οι Ιωαννίδης και Χύσα οι υπόλοιποι παίκτες του συλλόγου τα έδωσαν όλα και ήρθε η πολυπόθητη νίκη. 

Το επόμενο παιχνίδι είναι πάλι εκτός έδρας στα Γρεβενά το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο. 

Στην αποστολή ο προπονητής Παναγιώτης Λαβαντσιώτης είχε: Γκιαούρη Αριστοτέλη, Ιωαννίδη Πρόδρομο , Μαμαλίγκα Παναγιώτη, Πινδώνη Άγγελο, Γκιούρα Ιωάννη, Σολωμονίδη Θεόδωρο, Χύσα Ρετζίνο, Τζέκα Γεώργιο, Μπαλδεράνη Δημήτριο, Μπηλιώνη Κωνσταντίνο 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια: ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (16/12/2015)

Σχόλια