Γ' ΕΠΣΚ: Δόξα Βερμίου Πύργων - Κεραυνός Πετρανών 1-3

Κεραυνός στους Πύργους 
Κεραυνός μέσα στους Πύργους ήταν η ομάδα των Πετρανών που κατάφερε να γυρίσει το ματς και με ανατροπή να κάνει το 1-0 σε 1-3  όντως η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το γήπεδο των Πύργων.

Έτσι μετά από 12 αγωνιστικές η ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων γνώρισε δίκαια την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας πάντως να παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Αξιοσημείωτο είναι πως στο τέλος του αγώνα οι παίκτες των Πύργων ( που βρέθηκαν σε κακή μέρα ) έδωσαν τα συγχαρητήρια στην καλογυμνασμένη ομάδα των Πετρανών που κέρδισε κατά "κράτος" των αγώνα.

Φάσεις και γκόλ:
Στο 3 λεπτό ο Τσαραμανίδης θα εκμεταλλευτεί λάθος κεφαλιά του Κεχαόγλου και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-0.
Στο 21 λεπτό δυνατό σουτ του Πεσιρίδη Π. μόλις άουτ.
Στο 25 λεπτό ο Τριανταφύλλου μπαλιά στον Ψαλλίδα Ε. που θα χάσει από πλεονεκτική θέση το σίγουρο γκολ.

Στο 30 λεπτό σε πάσα του Skhelzen H.Παριγορίδη ο τελευταίος σε τετ -α -τετ θα αστοχήσει μετά από εκπληκτική αποκρουση του Κυπάρογλου.

Στο 35 λεπτο ο Ψαλλίδας Β. θα βγει τετ α τετ από πλάγια θα περάσει και τον Τσιτλαχίδη αλλά θα αστοχήσει να γράψει το 1-1 αφού ο τερμάτοφύλακας των Πύργων θα διώξει με υπερπροσπέθια την μπάλα σε κόρνερ.Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ceka Edi από πλάγια θα δώσει στον Ψαλλίδα Β. που απο το ένα μέτρο θα στείλει την μπάλα άουτ.Στο 38 όμως σε μπαλιά του Ψαλλίδα Ε στον Σαρβανίδη Ι,μετά από ασταθή απόκρουση του Πεσιρίδη Δ. ο τελευταίος θα κανει με δυνατο σουτ μέσα απο την περιοχή το 1-1 επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων μέσα στο γήπεδο μετά το 1-0.

Η ομάδα των Πετρανών όμως ζητώντας κάτι περισσσότερο μέσα στο γήπεδο στο 40 λεπτό θα δει την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι σε κεραυνο -φάουλ του Χαραλαμπίδη.
Στο 43 λεπτό η ομάδα των Πύργων θα προσπαθήσει να αντιδράσει αλλά σε σέντρα του Τσαραμανίδη απο πλάγια δεξιά ο Andreas H.δεν θα βρει την μπάλα με το κεφάλι υπό πίεση χάνοντας το σίγουρο γκολ.

Ημίχρονο 1-1.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων θα μπει πιο δυνατά μέσα στο γήπεδο κυνηγώντας όλες τις φάσεις πιέζοντας συνεχώς τον τερματοφύλακα Τσιτλαχίδη.
Στο 48 ο Ψαλλίδας Β. θα σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή για να διώξει σε κόρνερ ο πολύ καλός Τσιτλαχίδης.Μετά την εκτέλεση του κόρνερ όμως ο Ψαλλίδας Β. αυτήν την φορά θα κάνει το 1-2 με τάκλιν μέσα από την μικρή περιοχή μετά από αδράνεια των αμυντικών των Πύργων.

Η ομάδα των Πύργων προσπάθησε να αντιδράσει με κεφαλιά του Παριγορίδη απελπιστικά άουτ στο 57 καθώς και με σουτ του Andrea H. στο 67 με τον Κυπάρογλου να διώχνει σε κόρνερ.

Αλλη μια κεφαλιά του Τσαραμανίδη στο 70  θα φύγει αρκετά έξω από την εστία του Κυπάρογλου που έλεγχε την φάση.
Οσο η ώρα περνούσε η ομάδα των Πύργων στην προσπάθεια της να πιέσει άφηνε αμυντικά κενά και σε ένα από αυτά στο 77 οCeka Edi θα βγει τετ α τετ αστοχώντας να τελειώσει το ματς στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το ίδιο θα συμβεί και στο 80 λεπτό όταν αυτήν την φορά σε φάση καρμπόν σε σουτ του Ψαλλίδα Β. ο Τσιτλαχίδης θα σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Η φάση του αγώνα έγινε όμως στο 87 λεπτό όταν και στην πίεση που ασκούσε η ομάδα των Πύργων για την ισοφάριση o Andreas H. θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι ( ¨γαμα ¨ ) του Κυπάρογλου στην επαναφορά ο Παριγορίδης και στην συνέχεια ο Τσαραμανίδης θα ολιγορίσουν επιτρέποντας στους αμυντικούς των Πετρανων να απομακρύνουν την μπάλα.

Έτσι θα φτάσουμε στο 93 λεπτό που ο Χαραλαμπίδης με τον Τσιτλαχίδη εκτός εστίας ( είχε προωθηθεί ) θα βάλει ένα εκπληκτικό γκολ από τα 50 μέτρα κλειδώνοντας το απόλυτα δίκαιο διπλό και πλησιάζοντας την ομάδα των Πύργων στο βαθμό.

Να σημειωθεί ότι ζητήθηκε αρχικά αναγνώριση των παιχτών των Πετρανών η οποία και δεν εκπληρώθηκε μιας και οι πιο συνετές " φωνές" μερίδας της τοπικής ομάδας θεώρησαν  πως τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.
Η διαιτησία των  Τζουβάρα-Χονροματίδη-Κανδυλιώτη δίχως λάθη που να έκριναν το αποτέλεσμα.

Ουσιαστική η παρουσία του γιατρού Πουτουγλίδη.

Συνθέσεις:
Δόξα Βερμίου Πύργων : ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ,SKHELZEN H,Χατζόγλου,Πεσιρίδης Δ,Τσιαρτσιανίδης,Βαγκόπουλος,Andreas H,Ασλανίδης ( Παπαχρήστου 46 ),
Πεσιρίδης Π,Τσαραμανίδης , Παριγορίδης

Κεραυνός Πετρανων : ΚΥΠΑΡΟΓΛΟΥ,Μήτραγκας,Παπαδόπουλος,Σαρβανίδης Α,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,CEKA EDI,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΨΑΛΛΙΔΑΣ Ε,ΨΑΛΛΙΔΑΣ Β,ΚΕΧΑΟΓΛΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Π.Κ. 

Σχόλια

  1. Η ΝΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ .ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑΝ .ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Κ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ(ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΊΔΗ οι φίλαθλοι εμείς των πύργων ζητησαμε την απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας, δεν γίνεται ο αρχηγός μας κ ο τέρματοφυλακας και άλλοι παίχτες τις ομάδας να οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και ο προπονητής να ζητάει για πλαστοποιση εμείς σαν φίλαθλοι που έχουμε συμπαράσταση μέχρι και το μακρινό ταξίδι τις ομάδας περιμένουμε την δοικηση να επιλυθεί το θέματος δηλαδή την (απομάκρυνση του) συγχαρητήρια στην ομάδα του κεραυνού για την νίκη της!!Μ εκτίμηση οργανωμένοι πύργων!!!!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την νίκη του κεραυνού.
    Σαν ουδέτερος φίλαθλος του αγώνα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και τον δυο ομάδων αλλά θα πρέπει να τονίσω την αντίδραση του ποδοσφαιριστή των πύργων με την φανέλα νούμερο 16 που μπήκε στην μέση όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι φώναζαν από τις κερκίδες τούρκους τους ποδοσφαιριστές του κεραυνού με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί και να συγκινηθεί παίκτης της ομάδας. Αυτό έφερε σε αντιπαράθεση του παίκτη των πύργων με τους ανεγκέφαλους φιλάθλους και αγκάλιασε τον ποδοσφαιριστή του κεραυνού ως αποτέλεσμα να τον ηρεμήσει… όλα τα εύσημα στον παίκτη των πύργων με τον αριθμό 16. Συγχαρητήρια επίσης στο 10 της ομάδας των πύργων που διπλά μου φεύγοντας άκουσα να λέει συγγνώμη στους παίκτες της ομάδας του κεραυνού για τα αποτρόπαια λόγια που ακούστηκαν στο γήπεδο και επίσης τόνισε ότι δεν ήταν σύμφωνος με την ταυτοπροσωπία των παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΕ ΤΟ ΤΟ Ν 16 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩ ΧΩΡΟ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.Αντιπαλος της αλλης ομαδας ποδοσφαιριστης..

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΣΗ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ.-ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.-ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας σοβαρευτούμε. Η ομάδα πάει καλά και μη χαλάμε το κλίμα της δεν χάθηκε τίποτα με μια ήττα και ο προπονητής δεν θα κριθεί επειδή ζήτησε αναγνώριση

      Διαγραφή
    2. Υ Γ η αναγνώριση δεν ήταν πρόταση μόνο του προπονητή αλλά και της διοίκησης

      Διαγραφή
  6. Το οτι δεν καταγραφηκε δεν σημαινει οτι δεν εγινε.Συντομα το βιντεο με ολη την αναγνωριση των ποδοσφαιριστων της ομαδας των πετρανων η οποια εγινε για χαρη του προπονητη της ομαδας των πυργων γιατι δεν μπορεσε να αποδεχθει την ανωτεροτητα των φιλοξενουμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ " ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ " ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΟΡΘΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΙΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ - ΠΑΙΧΤΩΝ -ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ......ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φυγει ο λεγόμενος κυριος που το παιζει κ Προπονητής απο την ομαδα μας την Δοξα ,οι αγώνες κερδιζονται μεσα στα γηπεδα!!Και οχι στα χαρτια!!Συχγαρητηρια και σε καπιους παιχτες της ομαδας τσαραμαν,τσαρτσιανιδη,και φυσικα στο πολυ καλο μας τερματοφύλακα τσιτλαχ που εσωσε αλλα τοσα.παντως οι ομαδα εχει 3 αγωνιστικές κανει καμψει στο Πρωτάθλημα !!Παμε δυνατα Δοξαράς μεσα στο τρανοβαλτο!!ο πιο φανατικός φιλαθλος τις δοξας!!Ιωαννης κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ο αρχηγός με το νούμερο (10) θέλω να ζητήσω μια ακόμα συγνώμη εκ μέρους μου και όλων των ποδοσφαιριστών....... Για όσα ρατσιστικά σχόλια ακούστηκαν στο γήπεδο των Πύργων απέναντι στους ποδοσφαιριστές και των εκπροσώπων της ομάδας Κεραυνός Πετρανών. Όσο αφορά τα σχόλια κάποιων που δεν ξέρουμε ποιος-ποιοι είναι παρακαλώ πολύ να είναι πιο κόσμιοι, να μιλάνε καλύτερα και να σεβαστούν τους ποδοσφαιριστές τη διοίκιση τον προπονητή μας και τους υπόλοιπους φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Τι θέλεις να δεις ποιος λέει αλήθεια κ ποιός ψέματα.

      Διαγραφή
    2. ερχετε το βιντεο μεγαλε....

      Διαγραφή
  11. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΗΚΕ Κ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΗΤΤΑ ΗΘΕΛΕ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΑΜΦΑΖ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ...Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ...COACH ΤΙΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ MATCH ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ε; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι το παιδεύετε το θέμα; Η ταυτοποίηση έγινε κανονικά απλά δε γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Λες και αν βγει το βίντεο θα συγκλονισθεί το πανελλήνιο. Ένας απλός αγώνας Γ' τοπικού ήταν όπου η μια ομάδα έπαιξε ελαφρός καλύτερα και πήρε δικαία τη νίκη, και εδώ τελειώνει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ.KEEP REZILING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγαλε το πανελληνιο συγκλονιστηκε περυσι που η Ομαδα του κεραυνου στο SITE της επο ηταν πανω απο Ολυμπιακο Παοκ κ Παο στα προστιμα με 12.500 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.