Δεύτερος στον 1ο Φειδιππίδειο Δρόμο ο Τεμόν ΑΕΚ! | φωτο

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης με τον Τάκη Σκουλή στο
Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη 
Τεράστια επιτυχία για τον Ενωσίτη υπερδρομέα, Γιώργο Ζαχαριάδη
Τη 2η θέση στον «1ο Φειδιππίδειο Δρόμο» κατέλαβε ο Τεμόν ΑΕΚ. Ο δικός μας, Γιώργος Ζαχαριάδης διήνυσε την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα, την οποία είχε τρέξει και πριν ένα χρόνο και τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 83 ώρες, 55 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.
Και πώς να μην κάνει αυτήν την τεράστια επιτυχία ο Πόντιος αθλητής, όταν έτρεξε με ψυχή για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αγώνας διοργανώθηκε για πρώτη φορά και είχε πάρα πολλές συμμετοχές. Ξεκίνησε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με αφετηρία τον χώρο της αρχαία αγοράς, όπου και έγινε ο τερματισμός των αθλητών.


Ο Γιώργος τερμάτισε κρατώντας την ελληνική σημαία στις πλάτες του. Τον υποδέχτηκε ο δάσκαλος του, δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα στα χνάρια του Φειδιππίδη, Παναγιώτης Σκουρλής, κάτι που είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν ο Τεμόν ΑΕΚ είχε κάνει μόνος του τον δρόμο, τον οποίο ολοκλήρωσε στο Καλλιμάρμαρο.


Στα χνάρια του Φειδιππίδη και της Ιστορίας....
φωτο από το προφίλ του Γιώργου Ζαχαριάδη 












Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.