Τα γκολ και οι σκόρερ της 16ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

22 γκολ σημειώθηκαν στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, από αυτά τα τρία με πέναλτι κι ένα αυτογκόλ.
Νίκες γηπεδούχων τέσσερις εκ των οποίων οι δύο στις καθυστερήσεις.
Νίκες φιλοξενουμένων δύο
Ισοπαλίες δύο, χωρίς τέρματα το Βατερό – Βελβεντό.

16η  αγωνιστική
Τιτάν Σερβίων -  Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 1-0
Στο 96΄ μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή, ο Σάκης Τσικόπουλος με προβολή πέτυχε το 1-0.

Μακεδονικός  Κοζάνης - Αλιάκμων Αιανής  1-1
Στο 18΄κόρνερ Γοδενόπουλου ολιγωρία των αμυντικών του Μακεδονικού και ο Βογιατζής από κοντά θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 55΄φάουλ Νικολάου, ο Αντωνόπουλος θα βρεθεί στο έδαφος από κράτημα του Βογιατζή  και  πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα  ο Κιβρακίδης και ισοφαρίζει σε 1-1.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Μακεδονικός Φούφα 0-5
Στο 22ο κόρνερ Τοπάλη και ο Φωτιάδης με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 36ο σέντρα Μετικάνου ο Χάιτας έστρωσε στο Σολάκη που με πλασέ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά μετά σέντρα ακριβείας το Χάιτα κεφαλιά του Σολάκη και 0-3.
Στις καθυστερήσεις σουτ του Μετικάνου πέρασε άουτ και στο 63ο σέντρα Μετικάνου σουτ Σολάκη απέκρουσε ο Δημητριάδης νέο σουτ Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα στο δοκάρι και γκολ (0-4).
Στο 80ο σέντρα Χατζηρούμπη ο Σολάκης έστρωσε στο Σιδηρόπουλο που έκανε το τελικό 0-5.

Αστραπή Κλείτου - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 3-2
Στο 50΄ σέντρα του Κουτσομήτρου, αδράνεια στην άμυνα και ο Χάρης Παρλάνης το 0-1, στο 59΄ ο Χρήστος Βοριαζίδης με βολίδα από 40 μέτρα στο «Γ», ισοφάρισε. Στο 65΄ ατομική προσπάθεια του Κουτσομήτρου, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σικαλόπουλο, που πρόλαβε την έξοδο του Αθανασιάδη (1-2). Στο 68΄ εξαιρετικός συνδυασμός Δήμτσιου, Ελευθεριάδη, γύρισμα της μπάλας και ο Τσιντός υπό την πίεση του Βοριαζίδη, σημείωσε αυτογκόλ. Στο 70΄ ο Τοπαλίδης συνδυάστηκε όμορφα με τον Θόδωρο Χατζή και ο τελευταίος πέτυχε το 3-2.

Π.Α.Ο. Κοίλων - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2
Το σκορ άνοιξε στο 24΄ο Ταφαρλής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι 0-1μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 26΄λάθος του Μυλωνά , ο Τσιούκρας θα κλέψει και μόνος του θα πλασάρει για το 0-2
Μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Καραγεώργου σε δύο δόσεις στο 57΄(εκτέλεσε απέκρουσε ο Κοκκινίδης και με δεύτερο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα)

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων – Πολυνίκης 3-0
5΄ ο Duka παράλληλη σέντρα από δεξιά στο πρώτο δοκάρι ο Αποστολίδης με κεφαλιά το 1-0.
9΄ κάθετη μπαλιά του Ίττη στον Παπαδόπουλο παράλληλη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Αποστολίδης με πλασέ 2-0.
40΄ ο Δημητριάδης από τον χώρο του κέντρου θα βγάλει μπαλιά λόμπα στον Κεΐσογλου ο οποίος θα κατεβάσει υπέροχα την μπάλα θα προχωρήσει φτάνοντας στο ύψος του πέναλτι δυνατό σουτ 3-0.

Εθνικός Βατερού - Α.Σ. Βελβεντό 0-0

Αναγέννηση Εράτυρας - Α.Ε. Κοζάνης 2-1
Η ΑΕΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί στο 71′ με τον νεαρό Παναγιώτη Αρνίδη που ψύχραιμα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Μαντζώλα.
Η Εράτυρα ισοφάρισε στο 90′ με απ’ ευθείας φάουλ του Κώστα Μούστα από 35 μέτρα. Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε ότι το γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής.
 Στο 94′ η Εράτυρα έκανε την ανατροπή όταν μετά από φάση διαρκείας και χαρακτηριστική αδυναμία της άμυνας της ΑΕΚ να διώξει τη μπάλα,  ο Γουϊλλιαμ Αντωνιάδης κέρδισε την κόντρα από τον Αβραμίδη, μπήκε στην περιοχή και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

επιμέλεια: Vicky Gewrgiou 
Ματιές στα σπορ 

Σχόλια