Γ’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου – Δαναοί Κοζάνης 2-0

Τρένο ο Ελλήσποντος

Αήττητη η ομάδα των  Ελπίδων  Ελλησπόντου για 11η αγωνιστική  παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.
Στο σημερινό παιχνίδι μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει αυτός που χάνει της ευκαιρίες (Δαναοί Κοζάνης) δέχεται  το γκολ, αυτό έγινε στο σημερινό παιχνίδι με την πολύ καλά  δουλεμένη ομάδα των Δαναών χάνοντας πολλές  κλασικές ευκαιρίες.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 10' μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα των Δαναών τε-τα-τετ ο Αμαραντίδης με τον πολύ καλό για ένα ακόμη παιχνίδι γκολκίπερ Τεντσογλίδη πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 17' μετά από πάσα του Παταρίδη βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Δ. Γεωργιάδη  που χάνει  το κοντρόλ και μπλοκάρει την μπάλα ο γκολκίπερ των Δαναών Μακεντούδης.

Στο 25' βγαίνει  σε θέση βολής ο Παταρίδης με τον τερματοφύλακα των Δαναών προτιμά να δώσει  πάσα στον Δ. Γεωργιάδη που ήταν σε καλή θέση , τελευταία στιγμή σώζει ο αμυντικός των Δαναών.

Στο 30' Διαγώνιο σουτ από τον Κανέλλια μόλις άουτ.
Στο 37' μέσα στην περιοχή ο Γ. Κουσαλίδης ανατρέπεται  απο τον αμυντικό των Δαναών ,ο διαιτητής συνεχίζει τον αγώνα  , σουτάρει ο Παταριδης στο κάθετο δοκάρι του  Μακεντούδη.
Στο 41'όΚορνερ με τον Βασιλειάδη βρίσκει τον Τσαβδαρίδη και με ωραία καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Ελλήσποντο 1-0.

Στο 50' σουτ έξω από την περιοχή για την ομάδα των Δαναών μόλις άουτ.
Στο 54' σουτ του Αραπίδη αποκρούει ο Μακεντούδης.
Στο 65' φάουλ για την ομάδα των Δαναών,  καλή η εκτέλεση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Τεντσογλίδη.

Στο 67' σουτ του Δ. Γεωργιάδη αποκρούει ο Μακεντούδης.
Στο 70' σουτ του εορτάζοντα Ν.Περισανίδη (Χρόνια Πολλά Νίκο), στην δεξιά γωνία πέφτει και αποκρούει ο Μακεντούδης.

Στο 73' δεύτερο τε-τα-τετ για την ομάδα των Δαναών πάλι ο Αμαραντίδης πλασάρει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τεντσογλίδη η μπάλα.
Στο 75' μόνος ο Πελέκας σε θέση για γκολ τελευταία στιγμή τον παίρνει την μπάλα από τα πόδια ο αμυντικός Κ . Γεωργιάδης.

Στο 78' ωραίος  συνδυασμός για την ομάδα του Ελλησπόντου ,ο Στεφανίδης στην μεσαία γραμμή δίνει στον Παταρίδη,  ασίστ του Παταριδη (δώρο για την ονομαστική εορτή!!) στον Περισανίδη  που με ωραίο πλασέ γράφει το 2-0 για τον Ελλήσποντο, (8ο  γκολ στα μέχρι τώρα παιχνίδι και ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ του Ελλησπόντου).

Στο 83' κεφάλια του Μπαγκατζούνη πέφτει και μπλοκάρει ο Τεντσογλίδης.

Και στο 90' ένα ακόμη χαμένο τε-τα-τετ για την ομάδα των Δαναών με τον Μήτσο  να πλασάρει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .

Καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα των Δαναών 2000 Κοζάνης.

Ρεπορτάζ Γιάννης . Κ

Σχόλια