Γ’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – Δόξα Βερμίου Πύργων 2-4 | φωτο

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Τρανόβαλτου μεταξύ των ομάδων Αίας Μικροβάλτου και Δόξα Βερμίου Πύργων με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο καλής παρουσίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα όντας πιο γυμνασμένη και παίζοντας με ψυχή κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε την ολική ανατροπή - από 2-0 σε 2-4 - διατηρώντας με την λήξη του πρώτου γύρου την δεύτερη θέση ( ανόδου )  της Γ’  ΕΠΣ Κοζάνης.

Φάσεις και γκολ
Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Μικρόβαλτου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 λεπτό με εκπληκτικό σουτ του Πουλαράκη αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιτλαχίδη έκανε το 1-0.

Στο 15 λεπτό ο Κουτσιούκης θα βρεθεί τετ α τετ ( από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ) και ο πολύ καλός Τσιτλαχίδης θα μπλοκάρει γλιτώνοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Η ομάδα των Πύργων έμοιαζε υπνωτισμένη στο γήπεδο και ο επιθετικός μονόλογος του Αίαντα συνεχίστηκε.

 Έτσι στο 20 λεπτό ο Πουλαράκης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή για να διώξει και πάλι με τα ακροδάχτυλα ο πορτιέρο των Πύργων Τσιτλαχίδης σε κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε φάουλ του Δαϊλιάνη θα χάσει την μπάλα ο Τσιτλαχίδης και θα διώξει σωτήρια πάνω από την γραμμή ο Κανιγαρίδης και στην συνέχεια ο Ελευθεριάδης σε κόρνερ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Μικροβάλτου θα συνεχιστεί και πάλι ο  Πουλαράκης θα αποφύγει τον Πεσιρίδη Δ.  αλλά το σουτ που θα κάνει μέσα από την περιοχή θα φύγει μόλις άουτ.

Στο 40   ο Δαϊλιάνης  θα βγει τετ α τετ αλλά ο Τσιτλαχίδης " θα κατεβάσει τα ρολά " λέγοντας όχι άλλη μια φορά.

Στο 42 λεπτό όμως ο Λύκος Χ. θα βάλει ίσως ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής κανοντας το 2-0 αφού έστειλε την μπάλα στο " γάμα " της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ των Πύργων.
Κάπου εδώ “ξύπνησε”  η ομάδα των Πύργων ασκώντας πίεση η οποία έφερε καρπούς αφού στο 45 λεπτό ο Πεσιρίδης Π. θα πιάσει ένα κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή του Θεοδουλίδη κάνοντας το 2-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την φιλοξενούμενη ομάδα που ξεκίνησε με την χαμένη ευκαιρία του μάχιμου Κανιγαρίδη που σε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Μικροβάλτου έδειχνε να μένει από δυνάμεις ενώ η αμυντική γραμμή των Πύργων με τους Τσαρτσιανίδη Πεσιρίδη Ελευθεριάδη και Κανιγαρίδη μπλοκάρισε τους επιθετικούς Πουλαράκη και Δαϊλιάνη μην αφήνοντας τους να κάνουν ευκαιρία.

Στο 55 λεπτό ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης ( προπονητής των Πύργων ) θα βάλει στον αγώνα τον έμπειρο 42χρονο Τσακμακίδη Α. ο οποίος θα αλλάξει τις ισορροπίες. Έτσι στο το 58 λεπτό ο πολύ καλός Παπαχρήστου θα δώσει μπαλιά στον Παριγορίδη που με δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 2-2 βαζοντας στο ματς φωτιά.

Στο 65 λεπτό ο Πεσιρίδης Π. μετά από μπαλιά του Τσακμακίδη θα βάλει σε θέση οδηγού την Δόξα Βερμίου Πύργων  κάνοντας το 2-3 ( ανατροπή).

Στο 75 λεπτό και πάλι ο Τσακμακίδης θα συνδυαστεί με τον Παχρήστου με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Θεοδουλίδη να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παριγορίδης θα κάνει σέντρα σουτ από αριστερά ο Θεοδουλίδης θα κάνει ασταθή απόκρουση και ο Τσακμακίδης Α. δείχνοντας  την επιθετική του δυνατότητα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη της Δόξας Βερμίου Πύργων με 2-4.


Το διαιτητικό τρίο των Κουντουράκη Δ.- Κωνσταντινίδη Χ. - Μιχαηλίδη Σ. κράτησε τις ισορροπίες αποφεύγοντας λάθη καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.
Σημαντική η συμβολή του γιατρού Γκούντιου Δ. όταν χρειάστηκε.

Συνθέσεις:

Αίας Μικροβάλτου: Θεοδουλίδης,Χαρισόπουλος,άμτσης,Καπρίνης,ΠαλιανόπουλοςΣ ( Παλιανόπουλος Θ 55),Κουτσιούκης(Λάμπρος 85),Τσουλουκίδης,Λύκος ( Μαριόπουλος 42),Θεοχάρης,ΔΑΙΛΙΑΝΗΣ,ΠΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ

Δόξα Βερμίου Πύργων: ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Π.ΙΩΑΝ,Κανιγαρίδης ( ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Α. 55" ) ,Πεσιρίδης Π.ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΙΔΗΣ,Βαγκόπουλος,ΠΕΣΙΡΙΔΗΣ Π.,Παπαχρήστου,Andreas H,Παραστατίδης ( Ασλανίδης 75" ) ,ΠΑΡΙΓΟΡΙΔΗΣ ( Ταξίδης 85" )











Ρεπορτάζ – Φωτορεπορτάζ


        Π.Κ

Σχόλια

  1. ψεύτες και υποκριτές δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφετε η διαιτησία ήταν από της πιο τραγικές που έχουν υπάρξει μη γνωρίζοντας ούτε τα βασικά και με μια εύνοια για την ομάδα των πύργων προκλητική οι άνθρωποι των πύργων και ο διαιτητής πρέπει να κάτσουν να σκεφτούν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα και να αποχωρήσουν δεν γίνεται να υπάρχει άνθρωπος το 2015 με τέτοια παιδία και μόρφωση είναι κρίμα να ασχολούμαστε ερασιτεχνικά και να συμβαίνουν τέτοια αίσχη ντροπή σε όλους και αφού θέλουν τόσο την άνοδο δώστε την στα παιδιά χωρίς να κατεβαίνουμε να παίζουμε για να γλιτώνουμε και αυτές της καταστάσεις ούτως ή άλλως θα είναι σύντομη η πορεία των πύργων σε όποια κατηγορία και να παιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολεισου με τίποτα άλλο και μη μας σπας τα νεύρα και αν έχεις τα κότσια μη κρύβεσαι σαν ανώνυμος

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ.-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΟΛ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΑΓΤΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ 83 ΛΕΠΤΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ....ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ?ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ ΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα τα παιδιά των πύργων διακομοδουν το ποδόσφαιρο και συμπεριφερονται όπως πριν 30 χρόνια και η μέσα και οι έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.