Γ' ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-4 | φωτο - βίντεο

Πλήρης αντιστροφή ρόλων ανά ημίχρονο, έφερε τα πάνω-κάτω και ο Αίας Μικροβάλτου προηγούμενος με 2-0, βρέθηκε στο τέλος του αγώνα να χάνει το παιχνίδι με 2-4 από τη Δόξα Βερμίου Πύργων, το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στην τελευταία αγωνιστική (13η) του 1ου γύρου του τοπικού πρωταθλήματος της γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, προηγήθηκε με 2-0 χάνοντας και 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Πύργων και δέχτηκε γκολ στη λήξη του ημιχρόνου, στο πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων στην εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και κυρίως παραγωγικοί και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη με πλήρη ανατροπή 2-4, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου για την παραπάνω κατηγορία.

Το Μικρόβαλτο που προσπάθησε για μια ακόμη φορά, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από ένα παιχνίδι που με τη συνολική εμφάνιση των δυο ομάδων δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου όπου έχει πραγματοποιήσει μεν αρκετές καλές εμφανίσεις, συγκεντρώνοντας όμως «φτωχή» συγκομιδή σε βαθμούς (μόλις 9).

Τα γκολ του αγώνα:
1-0 μόλις στο 3’ μετά από εξαιρετική κίνηση και δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Πουλαράκη, με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα
2-0 στο 39’ με ένα εξίσου ωραία γκολ του Λύκου, ο οποίος μέσα από την περιοχή και δεξιά, με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας του τερματοφύλακα των Πύργων
2-1 στο 43’ με δυνατό σουτ του Πέτρου Πεσιρίδη λίγο έξω από την περιοχή, το πρώτο ουσιαστικά σουτ των φιλοξενούμενων στην εστία
2-2 στο 60’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Παρηγορίδη
2-3 η πλήρης ανατροπή στο 66’ με το δεύτερο γκολ του Πέτρου Πεσιρίδη με μακρινό δυνατό σουτ και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή της αναμέτρησης, ότι ο σκόρερ κέρδισε τη μπάλα κάνοντας φάουλ στον Χαρισόπουλο
2-4 στο 77’ με προβολή του Τσακμακίδη από κοντά

Μέτρια η διαιτησία του Κουντουράκη, που άφησε κάποια παράπονα στους γηπεδούχους για μη καταλογισμό φάουλ υπέρ των (όπως π.χ. στο 3ο γκολ που προαναφέραμε) και «μοίρασμα» αναιτιολόγητων κίτρινων καρτών, με καλούς τους επόπτες Κωνσταντινίδη και Μιχαηλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Βέττας Παύλος): Θεοδουλίδης Κων., Χαρισόπουλος Φιλ., Μάντσης ορ., Καπρίνης Στ., Παλιανόπουλος Νικ., Κουτσιούκης Κων., Τσουλουκίδης Δαμ., Λύκος Χρ. (41’ Μαρκόπουλος Β.), Θεοχάρης Απ., Δαϊλιάνης Ευθ. (85’ Λάμπρου), Πουλαράκης Νικ.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Τριανταφυλλίδης): Τσιτλαχίδης Χρ., Ελευθεριάδης Ιω., Κανιγαρίδης Δ., Πεσιρίδης Δ., Τσαρτσανίδης Στ., Πεσιρίδης Πετρ., Βαγκόπουλος Γ., Noxha Αnd., Παπαχρήστος Ν., Παραστατίδης Κ., Παρηγορίδης Κ.
Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν σαν «αλλαγή» οι Ασλανίδης, Τσακμακίδης και Ταξίδης.

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά (ατομικά, οικογενειακά και ποδοσφαιρικά) 

Γ.Μ./mikrovalto.gr





Σχόλια