Α' ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων - Αλιάκμων Αιανής 3-1 | φωτο

Νέα νίκη για την ΑΕΠ η οποία συνεχίζει το κυνήγι του Φούφα

Σε ένα δύσκολο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι η ΑΕΠ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της πολύ καλής ομάδας της Αιανής και να σημειώσει την 11 νίκη της.


Το φιλμ του αγώνα
1 ΄ ο Duka θα σεντράρει από τα δεξιά ο Κεΐσογλου με φοβερό σουτ ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα θα σημειώσει γκολ αλλά ο επόπτης Κουτζιακουτζίδης αναίτια θα ακυρώσει το γκολ. (μπροστά από τον σκόρερ υπήρχε αμυντικός).
9΄ ο Ίττης θα κάνει δυο προσποιήσεις σουτάρει η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.
10΄ ο Βάσσος θα σουτάρει από τα είκοσι περίπου μέτρα αναγκάζοντας τον Βίδρα να πέσει στην δεξιά του γωνία και να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
18΄ υπέροχη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων ο Σαββούδης κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι ο Αποστολίδης θα πατήσει την μπάλα στον επερχόμενο Duka ο οποίος με σουτ θα περάσει την μπάλα κάτω από το σώμα του Λαζαρίδη και θα κάνει το 1-0.
20΄ φάουλ του Σαββούδη από δεξιά θα απομακρύνουν οι αμυντικοί η μπάλα στα αριστερά έξω απ’ την περιοχή ο Παπαδόπουλος θα σουτάρει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο άουτ.
26΄ ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου ο οποίος από το χώρο του κέντρου θα φτάσει απέναντι από τον Λαζαρίδη θα πλασάρει αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι άουτ.
43΄ ο Αποστολίδης θα κοντρολάρει την μπάλα θα κάνει σουτ στην δεξιά του γωνία ο Λαζαρίδης δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ.
45΄ λάθος στο χώρο του κέντρου από τους παίκτες των γηπεδούχων ο Κουτσογεωργόπουλος θα βγάλει μπαλιά στον Τσίγγανα ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Βίδρα θα περάσει την μπάλα από πάνω του παγώνοντας τους γηπεδούχους 1-1.
63΄ ο Κεΐσογλου θα σουτάρει από αριστερά η μπάλα λίγο άουτ.
78΄ και ενώ ο χρόνος αρχίζει να πιέζει τους γηπεδούχους ο Σαββούδης θα εκτελέσει κόρνερ κεφαλιά του Δημητριάδη με τα ακροδάχτυλα και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα απομακρύνει ο Λαζαρίδης η μπάλα θα φτάσει στο πίσω δοκάρι όπου ο Μαλούτας με νέα κεφαλιά θα κάνει το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
85΄ ο Σαββούδης από δεξιά θα σεντράρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει την μπάλα μπροστά από τον Δουγαλή τον οποίο στην συνέχεια της φάσης αναίτια θα κλωτσήσει και με την υπόδειξη του επόπτη Ιωαννίδη ο διαιτητής θα τον αποβάλλει με κόκκινη υποδεικνύοντας το πέναλτι το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο Σαββούδης 3-1.


Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka (71΄ Λιάμης), Durmhshi, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (71΄ Τσίλης), Ιττής, Παπαδόπουλος, Μαλούτας, Αποστολίδης (Δουγαλής), Σαββούδης, Κείσογλου.

Αλιάκμων Αιανής: Λαζαρίδης, Γοδενόπουλος, Μαρούδης, Βαβλιάρας, Κωστίκας, Κουτσογεωργόπουλος (86΄ Μπούκος), Νάνος, Μαυροδήμος, Βάσσος (59΄ Βογιατζής), Κοκκώνας, Τσίγγανας (70΄ Λαγός).

Διαιτητής: Ιωαννίδης Ν./Τιμ.  
Βοηθοί: Ιωαννίδης, Κουτζιακουτζίδης  








Σχόλια