Α' ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 3-2


Παλικαρίσια νίκη σημείωσε η Αστραπή, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν επιπόλαια και το «πλήρωσαν». Στο 50΄ σέντρα του Κουτσομήτρου, αδράνεια στην άμυνα και ο Χάρης Παρλάνης το 0-1, στο 59΄ ο Χρήστος Βοριαζίδης με βολίδα από 40 μέτρα στο «Γ», ισοφάρισε.


 Στο 65΄ ατομική προσπάθεια του Κουτσομήτρου, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σικαλόπουλο, που πρόλαβε την έξοδο του Αθανασιάδη (1-2). Στο 68΄ εξαιρετικός συνδυασμός Δήμτσιου, Ελευθεριάδη, γύρισμα της μπάλας και ο Τσιντός υπό την πίεση του Βοριαζίδη, σημείωσε αυτογκόλ. 

Στο 70΄ ο Τοπαλίδης συνδυάστηκε όμορφα με τον Θόδωρο Χατζή και ο τελευταίος πέτυχε το 3-2. Στο 77΄ πλασέ του Κοντογουλίδη σύρριζα άουτ, στο 80΄ σουτ του Χατζή από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε ο Κεχαγιάς, στο 93΄ ο Πακάλτσης τετ-α-τετ, πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

 Πολύ καλή η διαιτησία του Πελετίδη. Με ανακοίνωσή της η Αναγέννηση, συγχαίρει το Κλείτος για την άριστη φιλοξενία. 

Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος): Αθανασιάδης, Δήμτσιος, Τοπαλίδης, Κυριακίδης, Κουλουκίδης, Ελευθεριάδης, Χατζής, Λαζαρίδης, Θαλαλαίος (92΄ Αποστολίδης), Βοριαζίδης, Πετρίδης (90΄ Ρηγάκης). 

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Τσαγκαλίδης): Κεχαγιάς, Κουτσομήτρος, Κοντογουλίδης, Πακάλτσης, Βοριαζίδης (55΄ Γκέκας), Αποστολίδης, Τσιντός, Ακριτίδης (77΄ Ίτσκος), Παρλάνης (69΄ Αραμπατζής), Σικαλόπουλος, Δαλκερανίδης.

Σχόλια

  1. Τι εγινε ο Δασκαλοσ εκανε ασσο με την αναγενηση δεν ειδα κανενα σχολειο για αυτουσ που ζητουσαν πατετηση μηποσ τουσ βουλοσε τα στοματα εχει και συνεχεια Γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε ο δασκαλος εκανε ασσο με την αναγενηση δεω ειδα κανενα σχολιο απο αυτοθσ ποθ τοθ ζητουσαν παρετηση αχει και συνεχεια Γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλε περασες και την χαρη του αντιπροεδρου της Εδεσσας που γελουσε το πανελληνιο με τις δηλωσεις του πριν απο χρονια .Τι γραφεις δεν καταλαβε κανεις , σπαστα και ξαναριχτα.

      Διαγραφή
  3. Και αυτη η αναγέννηση ειναι οτι νανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρις τον βοριαζιδη ειναι οτι νανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αναγεννηση εχασε των αρχοντα των γηπεδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.