Έκανε σεφτέ στις χειμερινές μεταγραφές ο Μακεδονικός Σιάτιστας

Απέκτησε Βοριαζίδη και Γεωργάκα
Ελεύθεροι έμειναν Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης , Κοκκινίδης και Κοσμίδης
 Η ομάδα της Σιάτιστας έχει βάλει υψηλούς στόχους στην φετινή αγωνιστική σεζόν και για να  καταφέρει να τους πετύχει   προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις

 Όπως μας δήλωσε η διοίκηση της Σιατιστινής ομάδας  θα ακολουθήσουν κι άλλες 
Από τις  πιο εντυπωσιακές κινήσεις , από αυτές που θα γίνουν στο  χειμερινό μεταγραφικό παζάρι , έκανε ο Μακεδονικός Σιάτιστας , καθώς απέκτησε τον έμπειρο  μεσοαμυντικό Γιώργο Βοριαζίδη.
 
Ποιος είναι ο  Γιώργος Βοριαζίδης
Ο Γιώργος Βοριαζίδης 30 χρονών μεσο αμυντικός, ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Ακρίτες , στη συνέχεια 16 χρονών στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού , στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε για 2 χρόνια στην Κοζάνη (Γ΄ εθνική ) ακολούθως στον Πιερικό για 3 χρόνια (Δ΄ και Γ΄ εθνική ) στην Αλεξάνδρεια στον Περδίκκα, στην Ελίμεια.

Στα 24 του χρόνια κι ενώ ήταν περιζήτητος από πολλές ομάδες, αυτός προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του,  τον  Απόλλων Ακρινής  και μαζί με τους συμπαίκτες του από την Γ΄ κατηγορία,  τον  έφτασε  στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Αγωνίστηκε με την ομάδα του Εορδαϊκού όπου κέρδισε πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και από το καλοκαίρι φόρεσε τα χρώματα της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας.

Ο Βοριαζίδης στις πρώτες του δηλώσεις στη σελίδα  Ματιές στα SPORT με ΘΑΡΡΟΣ τόνισε: "Ευχαριστώ την διοίκηση της Σιάτιστας   για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Η θέληση των ανθρώπων της   να  με αποκτήσουν με κέρδισε. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει  υψηλούς στόχους"



Ο Μακεδονικός προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση μεταγραφική. Απέκτησε τον νεαρό και ταλαντούχο μέσο Γιώργο Γεωργάκα.
Ο Γεωργάκας αγωνίστηκε τελευταία σε Μικρόκαστρο και Ακαδημία Βοΐου

Αποχωρήσεις

Παρελθόν από την ομάδα είναι ο αμυντικός Βασίλης Αθανασιάδης , ο μεσοεπιθετικός Μάριος Θεοδωρίδης  και οι δύο τερματοφύλακες  Γιάννης Κοκκινίδης και Γρηγόρης Κοσμίδης. 

ρεπορτάζ:  Giorgos Katsikas 
Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.