Ο Θωμάς Παπαδόπουλος νέος προπονητής της ΑΕ Κοζάνης

Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θωμά Παπαδόπουλο που αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας.


Ο Θωμάς Παπαδόπουλος είναι 40 ετών (γεννημένος το 1975) και ως προπονητής εργάστηκε στην Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (Α΄ Τοπικό), στον Πυρσό Γρεβενών (Γ΄ Εθνική), στον Εθνικό Βατερού (Β΄ Τοπικό), στο Βελβεντό (Α΄ Τοπικό), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σαιζόν 2015-16 ήταν προπονητής στον Ανθότοπο (Β΄ Τοπικό).

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Θωμάς Παπαδόπουλος ξεκίνησε στην Βέροια απ’ όπου μεταγράφηκε στην Κοζάνη τον Ιανουάριο του 1996. Στην Κοζάνη αγωνίστηκε για 12 σαιζόν, έγινε ένας από τους γνωστότερους παίκτες της, αρχηγός της ομάδας και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 119 γκολ.

Η Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Θωμά Παπαδόπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

aekozanis.gr

Σχόλια

  1. Ήταν που ήταν η ομάδα .... τώρα θα απογίνει ... πολύ κακή επιλογή ... του χρόνου θα παίζουμε και μαθηματικά στο Β' τοπικό ... να ζητήσουμε να μας βάλουν σε διαφορετικούς ομίλους από τις Ελπίδες για να μην έχουμε τα μύθια του Μακεδονικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. krima auth h istorikh kai "magkikh" tosa xronia omada na brisketai se tetoia katantia.ponane oi kardies mas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLOKLIRH KOZANH AYTONA BRIKATE GIA PROPONITH?AN MPOROYMRE NA TON POYME ETSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.