Χαμός με Πολατιάν στην ΕΠΣ Πέλλας



Το.. έλα να δεις έγινε στην ΕΠΣ Πέλλας! Γκαγκάτσης ή Σαρρής; Σαρρής ή Γκαγκάτσης; Οι εκλογές της ΕΠΟ πλησιάζουν και στην Πέλλα είχαμε τρεχάματα από τα λίγα. Ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης, Πολατιάν, τάχθηκε υπέρ του Σαρρή και με κάθε τρόπο επιδίωξε να στηριχθεί από το συμβούλιο η συγκεκριμένη υποψηφιότητα.



Βλέπετε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsecrets ο Πολατιάν δεσμεύτηκε στα υψηλά κλιμάκια πως η Πέλλα θα στηρίξει Σαρρή «ο κόσμος να χαλάσει». Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Νοσηκύρου, είχε όμως αντίθετη άποψη. Και προφανώς στις εκλογές της ΕΠΟ το μαχαίρι και το καρπούζι το έχουν οι πρόεδροι.

Ο Νοσηκύρου που προκρίνει την υποψηφιότητα Γκαγκάτση, ο οποίος είδε διατελέσει και στο παρελθόν νομικός σύμβουλος της Ένωσης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η Πέλλα να δώσει ψήφο στον Σαρρή για κανένα λόγο.

Η άρνηση έφερε αντίδραση και όπως μάθαμε ο Πολατιάν απειλούσε θεούς και δαίμονες για να περάσει το δικό του. Φέρεται μάλιστα να επικαλέστηκε ακόμα και την ενδεχόμενη εξουσία που θα αποκτούσε για να πείσει το υπόλοιπο συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας να κάνει στροφή προς τον Σαρρή.

Η απάντηση που πήρε από τον πρόεδρο της Ένωσης ήταν ξεκάθαρη: «εγώ δεν είμαι πιόνι κανενός»! Η ρήξη ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν μεγάλη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο αρχιδιαιτητής πήγε να βρει άτομα προκειμένου να ρίξει τον Νοσηκύρου από την προεδρία με πρόταση μομφής.

Δεν βρέθηκαν ούτε τρία άτομα σε σύνολο 15 για να προχωρήσει σε αντικατάσταση προέδρου και μοιραία χάθηκε η μπάλα. Παρά τις πιέσεις και το περιβόητο «θα σας διαλύσω» που φέρεται να ακούστηκε από τον Πολατιάν η διάσπαση του δ.σ. δεν επήλθε. Αντίθετα απομακρύνθηκε ο Πολατιάν από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς δόθηκε εντολή για σχηματισμό νέας και ακύρωσης της υπάρχουσας.

Το θέμα αυτό απασχόλησε έντονα ακόμα και τα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βλέπετε ακούστηκε και όνομα παράγοντα ως προς την υποψηφιότητα Σάρρη. Μόνο που ο παράγοντας, ξέρουμε ποιος είναι αλλά το κρατάμε για μας, δήλωσε άγνοια για τα… καμώματα του αρχιδιαιτητή στην Πέλλα.

ΠΗΓΗ: sportsecrets.gr

Υ.Γ. του SoccerPlus: Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι φέτος ο Πολατιάν έγινε παρατηρητής διαιτησίας στη Σούπερ Λίγκα.

Σχόλια