Επιτραπέζια Αντισφαίριση - ΣΕΑ μΚοζάνης: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Β’ Εθνικής

Δύο νίκες γοήτρου για τους Άνδρες
 Επιδεικνύοντας (λίγο αργά βέβαια) τη δύναμή του ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, κατάφερε να νικήσει με συνοπτικές διαδικασίες και τις δύο ομάδες της Βέροιας εκτός έδρας με 0-4 και 1-4, κλειδώνοντας, εκτός απροόπτου, την 5η θέση στη βαθμολογία, που δεν οδηγεί πουθενά.
Οι προνομιούχες 3η και 4η θέσεις χάθηκαν δυστυχώς στην έδρα μας όταν στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ 3-4 και τον

ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-4, δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Παρ' όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας (Παναγιωτίδη Α. και Χριστοδούλου Θ.), που ενώ σπουδάζουν σε άλλες πόλεις, με δικά τους έξοδα μετακινούνται για όλους τους αγώνες. Την τριάδα της ομάδας συμπλήρωσε ο Κούτσιανος Ε.

Δύο πικρές ήττες για τις γυναίκες

Στη Θεσ/νικη το Σάββατο η γυναικεία μας ομάδα αποτελούμενη από τις Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε. και Μήτκα Α., έδωσε τρεις πολύ κρίσιμους, συνεχόμενους αγώνες. Αρχικά κατέβαλε εύκολα τον Φ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με 4-0, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στα ντέρμπι που ακολούθησαν με ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ οι αθλήτριές μας, με εξαίρεση την Κασνάκη Ε. (που είναι η μοναδική αήττητη αθλήτρια του πρωταθλήματος), δε βρέθηκαν σε καλή μέρα και δε μπόρεσαν να πετύχουν νίκη, οπότε μοιραία ηττήθηκαν και στους δύο αγώνες με το ίδιο σκορ 2-4.

Τώρα μπορούν να διεκδικήσουν τη 2η προνομιούχο θέση του ομίλου, μόνο αν κερδίσουν στο 2ο γύρο, την ομάδα του Ευόσμου με σκορ ευρύτερο του 4-2. Όλα είναι πιθανά γιατί οι αθλήτριές μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Να σημειωθεί πως οι συνθήκες που διεξήχθησαν οι αγώνες ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Από τις 10.00π.μ. έως τις 6.00μ.μ. στους 14 βαθμούς κελσίου.


Σχόλια