Βράζουν στον Πολυνίκη … πυρρά κατά της διαιτησίας

Σήμερα 5/12/15 η ομάδα μας αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕ Κοζάνης. Η διοίκηση του ΦΣ Πολυνίκη  θέλει να συγχαρεί την ομάδα της ΑΕ Κοζάνης για την επικράτηση της και την φιλοξενία της.

Ωστόσο επιβάλλεται πλέον να καταγγείλει την διαιτητική τριάδα των Σουλίδη, Σπέντζα, και Ηλιάδη καθώς ο σύλλογος μας δεν ανέχεται να λοιδορείται από "κύριους"  που δεν μας σέβονται.


Οι απείρου κάλους στιχομυθίες, οι άγνοια των κανονισμών, η ειρωνεία  προς τους παίκτες μας και τέλος τα δυο μετρά και δυο σταθμά από τους "κύριους"  αυτούς είναι στοιχειά με τα όποια αντιμετωπίστηκε η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. πλέον δεν θα μένουν ασχολίαστες τέτοιου είδους συμπεριφορές απέναντι μας και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω συνεχεία του θέματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ακόμη και στο φύλλο αγώνος υπήρξε επιμελώς επιλογή "μονταρισμένων" εκφράσεων ποδοσφαιριστών μας, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο αλάθητο που διέπει την συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα.

Επειδή έχουμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον σεβασμό των αντιπάλων και διατηρούμε στο ακέραιο τον αυτοσεβασμό μας δεν επιτρέπουμε σε κανέναν αμαθή να "παίζει" με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, ποσό μάλλον με την σωματική τους ακεραιότητα. Η αδικία σταματήσει εδώ.

Ο Πολυνίκης δεν μπορεί να δέχεται σε κάθε αγώνα τουλάχιστον 3 γκολ από διαιτητικά λάθη και να μην μιλάμε για αυτά. Η δική μας απόδοση μας φέρνει στο τέλος της βαθμολογίας μόνο που αν υπήρχε παράλληλα "δημόσια " και μια αντίστοιχη διαιτητών θα συμπεραίναμε εύκολα γιατί βρισκόμαστε εκεί.

Υ.Γ. Η διακωμώδηση του αθλήματος δεν επιτυγχάνεται μόνο όταν μια ομάδα αρνείται να κατέβει για λογούς αυτοσεβασμού στον επόμενο αγώνα ...επιτυγχάνεται με τους ηθικούς αυτουργούς τους οποίους μας υποχρεώνετε να ανεχόμαστε κάθε Σαββατοκύριακο παραγνωρίζοντας τα στοιχειώδη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, και της χαράς του παιχνιδιού.

 Υ.Γ. 2. Η ομάδα μας τελείωσε τν "πρόωρο" αγώνα της με εννέα παίκτες!

Έπεται συνεχεία....


ΦΣ Πολυνίκης

Polinikis F. C.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.