Γιάννης Παρασκευάς: «Προέχει η σωτηρία του συλλόγου και όλοι θα παλέψουμε γι’ αυτήν!...»

Φέτος η Κοζάνη δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καθώς βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα.


Ο ιστορικός σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας επικράτησε την προηγούμενη Κυριακή στις Σέρρες του τοπικού Εθνικού με 2-1 και έφτασε στους 16 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 13η θέση του πρωταθλήματος. Ακόμα χρειάζεται πολύ δουλειά από τους «κόκκινους», αν θέλουν να καταφέρουν κάτι, όπως παραδέχθηκε και ο Γιάννης Παρασκευάς στην «ΩΡΑ των σπορ», σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Θεοχάρη Μαρινέλη.

 «Πήγαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι μας στις Σέρρες και καταφέραμε να φύγουμε από μία δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, καθώς ακολουθεί ένας δύσκολος δεύτερος γύρος» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε, ώστε να διατηρηθούμε στην κατηγορία. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και μπορούμε να σωθούμε διότι διαθέτουμε μία ομάδα με αρκετά σπουδαίο ταλέντο». Σε ερώτησή μας για το τι φταίει και η ομάδα της Κοζάνης έχει βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση ο Γιάννης Παρασκευάς αποκρίθηκε: «Έγιναν πάρα πολλά λάθη, για τα οποία δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Προέχει η σωτηρία του συλλόγου και όλοι θα παλέψουμε γι’ αυτήν! Για όσα λάθη έγιναν, θα ασχοληθούμε και θα τα διορθώσουμε το καλοκαίρι».

Μεταγραφική ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις
Για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών θα κινηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Κοζάνη με στόχο να δυναμώσει αγωνιστικά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στις εθνικές κατηγορίες της χώρας. Οι Μακεδόνες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός επιθετικού, ενός πλάγιου παίκτη και ενός αμυντικού χαφ.

Επίσης θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια ώστε η Κοζάνη να κρατηθεί σε φόρμα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (29/12) και την Τετάρτη (30/12) οι παίκτες του Γιάννη Παρασκευά θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Μακεδονικό Κοζάνης και τα Σέρβια Κοζάνης, αντίστοιχα.

Δημήτρης Θεοδώρου

Σχόλια

  1. Εσυ δεν ησουν στην Ομαδα αρα πως ξερεις οτι εγιναν παρα πολλα λαθη;Και ποια ειναι αυτα;Εισαι ο Προπονητης της Ομαδος και δεν ειναι πρεπον να ριχνεις ευθυνες εται γενικα και αοριστα.....ειναι αντισυναδελφικο.Κριμα γιατι ετσι αποδεικνυεται οτι το μεγαλυτερο λαθος ειναι που ξαναγυρισες στην Ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον ΤΙΤΑΝ που τον αφησες με 5 βαθμους σε 8 αγωνες ποια ηταν τα λαθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πει και ο προβιδας που άφησε ολόκληρη Κοζάνη 7 αγωνιστικές με 3 βαθμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Προβιδας τι Παρασκευας λοιπον,συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.