Κύπελλο – ημιτελική φάση – 1ο παιχνίδι: ΑΣ Βελβεντό – Μακεδονικός Φούφα 2-2 | φωτο - βίντεο

Προβάδισμα πρόκρισης στο τελικό για Μακεδονικό 

Σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε αγώνα που γίνεται στην Αγγλία (υπήρχε πολύ ομίχλη), ο Μακεδονικός Φούφα απέσπασε ισοπαλία με 2-2 από το γηπεδούχο Βελβεντό στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό -που αν γίνει θα είναι για 3η συνεχή χρονιά- ενώ όπως είναι γνωστό είναι κυπελλούχοι τα 2 τελευταία χρόνια.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρουσία λίγων φιλάθλων οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5ο όταν ο Σακαρίδης σταμάτησε στο τετ-α-τετ τον Παπαστέργιο.

Στη συνέχεια ο Μακεδονικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και αφού είχε 2 άστοχες προσπάθειες με το Σολάκη στο 14ο και 19ο και τον Σιδηρόπουλο στο 25ο (σουτ άουτ από πολύ κοντά) άνοιξε το σκορ στο 31ο.


Ο Τοπάλης σέντραρε ο Σολάκης έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Πατουίδης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τοπάλης και ο Τζουβάρας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 38ο ο Τρίχας μπήκε από δεξιά έδωσε στον Παπαστέργιο που από πολύ κοντά σούταρε αλλά και πάλι ο Σακαρίδης είπε όχι.

Στο 47ο ο Σολάκης έκανε υπέροχη προσπάθεια από δεξιά αποφεύγοντας 2 αντιπάλους του, έκανε παράλληλη σέντρα αλλά ο Χάιτας έχοντας κακή τοποθέτηση σούταρε άουτ σε κενή εστία.


Στο 65ο οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι όταν ο Αναστασίου σέντραρε η μπάλα πέρασε από Τσακαλίδη και Τρίχα με το διαιτητή να βλέπει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρωμνιόζογλου και ισοφάρισε.



Στο 71ο ο Σολάκης ελίχθηκε στη περιοχή, πάτησε όμορφα τη μπάλα και ο Γκίγκας τον ανέτρεψε. Καθαρή παράβαση αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Δύο λεπτά όμως μετά ο Σολάκης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από 25μ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 1-2.


Στο 81ο όμως λάθη στην άμυνα του Φούφα και ο Μπαλάνης με αριστερό σουτ ισοφάρισε.

Διαιτητής: Πελετίδης (Τζουβάρας- Μπαλιάκας)

Βελβεντό: Πατουλίδης, Ταΐρης, Πιστόλας, Γκίγκας, Μπαλάνης, Τσιάμης, Αναστασίου, Μπέμπης, Παπαστέργιος, Ρωμνόζογλου, Τρίχας (80ο Koritari).

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας, Τσακαλίδης (66ο Φωτιάδης), Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης, Χ΄΄ Ρούμπης (78ο Κοπατσάρης), Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας, Τοπάλης (84ο Γκόλης), Σολάκης.



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Το πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή Πελετίδη υπέρ του Βελβεντού και αμφισβητεί ο Μακεδονικός Φούφα !!







Σχόλια

  1. Ναι ναι γραφείο τύπου του Φουφα ξέρουμε ότι πάλι δεν σας έδωσε καμία δεκαριά πέναλτι και κακός έδωσε πέναλτι σε βαρος της ομάδα σας . Δεν μπορώ να καταλάβω σε τη κόσμο απευθύνεστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. opoios exei matia vlepei...........ayto pou edwse sto velvedo den yparxei......des to video me tis faseis kai meta milhste....oloi ginatai ksafnika antifoufas

      Διαγραφή
    2. pantws oxi se sena...........giati esy mallon den vlepeis............asxete!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. esy re megale eides penalty?olympiakos eisai???????????

      Διαγραφή
  2. Κοίτα το βίντεο εσύ που βιάζεσαι να το παίξεις ξύπνιος και πες μας εσύ σε ποιον απευθύνεσαι και ποιον εξυπηρετείς? Αν αυτό εσύ το λες πέναλτυ, θα είσαι ή πολύ άσχετος, ή πουλάς τρελίτσα για να φανείς καλός σε κάποιους, ή είσαι ο...Πελετίδης, γιατί μόνο αυτός είδε πέναλτυ σε αυτή τη φάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακώς βρε άσχετε... κακώς με ωμέγα. Τι βρε άσχετε...τι με γιώτα.. Που θα το παίξεις και πονηρός...Ελληνικά δεν ξέρεις, την μπάλα που την σπούδασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βελβεντάρα το κύπελλο είναι κοντά..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα να φας την τεσσαρα σου στον Φουφα κ βλεπουμε τι θα παρεις...............

      Διαγραφή
    2. δηλαδή βρε φίλε ανώνυμε των 10:14. Υπάρχει περίπτωση να είδες το βίντεο και να συνεχίσεις να επιμένεις ότι ήταν πέναλτι του Βελβεντού και δεν ήταν αυτό που δεν έδωσε στο Φούφα. Πραγματικά τώρα το πιστεύεις πραγματικά; Και εγώ από το Βελβεντό είμαι αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε χωρίς κόμπλεξ. Καλό βράδυ και καλή χρονιά.

      Διαγραφή
  5. Πελετίδη ωραία τα κατάφερες πάλι... Ή είσαι εντελώς άσχετος, ή ανίκανος, ή απλά επικίνδυνος για διαιτητής. Δείξε το βίντεο σε αυτούς που σε βάζουν να παίξεις και εξήγησε τις ανεξήγητες αποφάσεις σου στα πέναλτυ 1. που δίνεις και 2. που δεν δίνεις. Αν αυτό δεν είναι διαμόρφωση αποτελέσματος, ποιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δεχθώ ότι το πέναλτυ του βελβενδού είναι αυστηρό ..... άντε καλά .... αλλά όχι και να δοθεί στον Σολάκη πέναλτυ επειδή ο αμυντικός του πήρε το σώβρακο ..... την μπάλα θέλω να πω και από συνήθεια πέφτει!!! Μπράβο Πελετίδη επιτέλους τον κατάλαβες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Πελετίδη.Είσαι πολύ μεγάλη σφυρίχτρα! Μου αρέσει που τα έκανες πάλι μούσκεμα. Είσαι τραγικός... Ο Σολάκης πατάει την μπάλα, ο Γκίκας τον παίρνει παραμάζωμα κι εσύ δεν βλέπεις, ή κάνεις πως δεν βλέπεις τίποτα. Να γελάς ή να κλαις?

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια κ.Πελετίδη! Άξια μπαίνεις στο κλαμπ όσων πιστεύουν πως αν αρνηθούν τα καταφανέστατα σε παίχτη Ά εθνικής, γίνονται κι αυτοί... πολύ μεγάλοι διαιτητές!

      Διαγραφή
  7. sto 2:01 apo to deutero video poio einai auto to megalo center for? poios einai autos o epithetikos? exei kanei kariera kapou? mipos autos vgazei 11kada me ton allon ton nuxta? mipos exei suggeni xrimatodoti? leo mipos gia na min parexigitho.... gelane k oi petres. pou pas vre agori mou kalo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ βρε παιχταρά που μάλλον θα έκανες πολύ μεγάλη καριέρα-Α εθνική-Εθνική Ελλάδος και βάλε....-, μάλλον έτσι θα την έκανες. Θα έβγαζες 11αδα με κάποιον νύχτα, γι αυτό και το φτωχό σου το μυαλό μόνο λαμογιές σκέφτεται... Όσο και να ψάχνεστε κάποιοι, τον Φούφα δεν τον φτάνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.