Α’ ΕΠΣΚ: Πολυνίκης - Αλιάκμων Αιανής 1-4 | φωτο - βίντεο

Εύκολο απόγευμα για την Αιανή
 Εύκολο απόγευμα είχε η Αιανή στο στρατιωτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας , η οποία  κέρδισε με 4-1 την ομάδα του Πολυνίκη. 

Η ομάδα της Αιανής έχασε σωρεία ευκαιριών  και θα μπορούσε να πετύχει και αλλά γκολ.
Από την άλλη η ομάδα του Πολυνίκη πάλεψε τον αγώνα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, αλλά στο δεύτερο κατέρρευσε και έχασε φυσιολογικά. Να σημειώσουμε πως ο Πολυνίκης  είχε  κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Σιούμπουρα  που έπιασε τα άπιαστα.

Από το 75΄ έπαιζε με 10 παίκτες , αφού τραυματίστηκε και ο Αδαμίδης και ο προπονητής  είχε εξαντλήσει και τις τρεις αλλαγές.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι στο 35΄ είχαμε μια δεκάλεπτη διακοπή λόγο του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη του Πολυνίκη  Φωτίου ( σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη   κάταγμα κνήμης – περόνης) και μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Περαστικά στον Πάρη Φωτίου από την Αιανή
Η διοίκηση της Αιανής με ανακοίνωσή της εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Πολυνίκη ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει στα γήπεδα σιδερένιος

Το φιλμ του αγώνα
22΄ Ευκαιρία για την Αιανή, πρώτα σε σουτ του Κοκκωνά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας, και στην  επαναφορά είχαμε νέο σουτ του Βογιατζή που απέκρουσε και πάλι με τα πόδια ο Σιούμπουρας.

25΄ Ανοίγει το σκορ ο Πολυνίκης, με ωραίο σουτ του Λυπιρίδη, η μπάλα θα κοντράρει σε κεφάλι αμυντικού θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίκτυα.

30΄  νέα ευκαιρία για την Αιανή σε μπάσιμο του Κοκκώνα που ανενόχλητος έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας με τα πόδια.

35΄ είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη του Πολυνίκη Φωτίου, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

38΄ Ευκαιρία χάνει η Αιανή με τον   Μαυρόπουλο, μόνος του κάνει το πλασέ αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας.

42΄ Έχουμε το δοκάρι για την Αιανή με τον Νάνο που μπήκε μόνος, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

45΄ Νέα ευκαιρία για την Αιανή, με τον Νάνο,  το πλασέ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.

51΄ Η ομάδα της Αιανής ισοφαρίζει τον αγώνα με πολύ ωραίο σουτ του Κουτσουγεωργόπουλου,  από το κέντρο.

59΄ Σουτ του Κοκκώνα για την Αιανή ,αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας.

65΄  Η ομάδα της Αιανής διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Νάνο που πήρε το ριμπάουντ  μετά το σουτ του Κοκκώνα , και την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.

68΄ Η ομάδα της Αιανής  ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Νάνου από τον Μανουσαρίδη, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.

71΄ Ευκαιρία για την Αιανή σε σουτ του Κοκκώνα, απέκρουσε και πάλι με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

73΄ Πάλι χάνει ευκαιρία η Αιανή  αυτήν την φορά με τον Βογιατζή με  γυριστό σουτ που έκανε ανενόχλητος, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας με τα πόδια.

74΄Η ομάδα της Αιανής κάνει τα τέρματα της 3 με ωραίο σουτ του Κοκκώνα,  (το έψαχνε πολύ ώρα μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε).
Από το 75΄ η ομάδα του Πολυνίκη θα αγωνιστεί με 10 παίκτες, λόγω  τραυματισμού του Αδαμίδη, μιας και  είχε εξάντληση ο προπονητής τις τρεις αλλαγές.

77΄Ειχαμε το δεύτερο δοκάρι για την Αιανή σε ωραίο σουτ του Μαυρόπουλου , η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι .

Δυο λεπτά αργότερα η Αιανή  θα κλείσει το σκορ , όταν μπήκε μόνος και από πλάγια ο Νάνος την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την συρτή σέντρα , με την μπάλα να περνάει παράλληλα , εκεί βρέθηκε ο Βάσσος  που σε κενή εστία έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καρατέρπος με επόπτες τους κ.κ Παπαδόπουλο  Μ. και Τσιγγένη Μ.

Πολυνίκης ( Κασαράκης): Σιούμπουρας, Βουνοτρυπίδης, Φωτίου(35΄λ.τρ  Φολτόπουλος), Αδαμίδης, Λυπηρίδης( 72΄ Μανουσαρίδης), Σεμερτζίδης, Χ΄αναστασίου, Μαυρογιαννίδης ( 46΄Σωτηριάδης), STAFA, Ποκιάκης, Γεωργίαδης.


Αλιάκμων Αιανής (Μαυροδήμος): Τζέλλος, Σταμόπουλος, Γοδενόπουλος, Κουτσογεωργόπουλος, Κωστίκας, Νάνος, Γκούνας (52΄Βάσσος), Μαυρόπουλος, Γκουρτζιούμης,( 46΄ Μπούκος), Βογιατζής, Κοκκωνάς.

ρεπορτάζ:Βασίλης Πουλασικίδης
Ματιές στα σπορ 





 



Σχόλια