Αθλητές του Πήγασου Κοζάνης στην 1η επιστημονική ημερίδα Φυσικής Αγωγής

Οι  δύο αθλητές του Πήγασου Γιάννης Γκιούρας και Δημήτρης Μπαλδεράνης 
με την Ραφαηλία Τσίντζου επί της υποδοχής
Πολλοί αθλητές του συλλόγου  παρακολούθησαν σήμερα την 1η Επιστημονική Ημερίδα Φυσικής Αγωγής «ΑΣΚΗΣΗ και ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» που διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής της Π.Ε. Κοζάνης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Την ημερίδα παρακολούθησαν πλήθος καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Αθλητές και Αθλήτριες των Συλλόγων της πόλης μας, παράγοντες και Διοικητικά Συμβούλια στη κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» του Δήμου Κοζάνης.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Dr Κοκαρίδας Δημήτριος από τα ΤΕΦΑΑ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα Άσκηση σε Άτομα με ψυχικές Νόσους, ο Τσεμτσερής Μιχαήλ Ψυχολόγος Msc, (Ιωάννινα) Άσκηση και διαταραχές Άγχους-Κατάθλιψη, ο Πατήρ Αυγουστίνος Μύρου, Dr Θεολογίας-Φιλοσοφίας με θέμα Άσκηση και ψυχική Υγεία στο Φώς της Ορθόδοξης Πνευματικότητας, Δρούγιας Χρόνης Αθλητίατρος-Ορθοπεδικός (Ιωάννινα) «Τρέχοντας» - Το τρέξιμο, θεμέλιο της ευεξίας, η Dr Αργυριάδου Ειρήνη ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με θέμα οι ψυχολογικές επιδράσεις του χορού σε ενήλικα Άτομα, ο Dr Νάτσης Πέτρος, εκπαιδευτικός Φ.Α.-Αθλητικός Ψυχολόγος με θέμα η επίδραση της Άσκησης- Παιχνιδιού στην Ψυχική Υγεία των παιδιών, ψυχοκοινωνικές Παράμετροι-Εφαρμογή Προγραμμάτων Άσκησης και τέλος ο Dr Τσορπατζούδης Χαράλαμπος, καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ με θέμα Άσκηση και Ψυχική Υγεία στην Τρίτη Ηλικία.

Σχόλια