Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Π.Α.Ο. Κοίλων 3-1 | φωτο

Έπαιξε με τη φωτιά η ΑΕΠ

Νίκη με την ψυχή στο στόμα για τους γηπεδούχους οι οποίοι μέχρι το 74 λεπτό χάνανε με 0-1 και έπρεπε να ρίξει στο παιχνίδι ο κ. Σαμαράς τον Ίττη για να επαναφέρει τις ισορροπίες.
Στην αντίπερα όχθη ο κ. Γκουρτσούλης παρουσίασε ένα καλό ποδοσφαιρικό σύνολο με νεαρούς κατά πλειοψηφία παίκτες. Μελανό σημείο του αγώνα οι τραυματισμοί του Ματσαρίδη (ρήξη χιαστών)  και Δημητριάδη κάκωση στο δεξί γόνατο.
Το φιλμ του αγώνα:
10΄ ο Αποστολίδης θα πασάρει στον Κεΐσογλου σουτ από πλάγια δεξιά ωραία με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει  ο Σταυρίδης.
12΄ οι γηπεδούχοι στην επίθεση απόκρουση του Τιούλη έξω από την μεγάλη περιοχή των Κοίλων η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα θα φτάσει έξω από την περιοχή της ΑΕΠ ασυνεννοησία των Δημητριάδη Παπαγερίδη θα παρεμβληθεί  ο  Ευθυμιάδης και με σουτ θα κάνει το 0-1.
26΄ σουτ Αποστολίδη ωραία στη γωνία ο Σταυρίδης το ριμπάουντ ο Duka απομακρύνουν οι αμυντικοί.
58΄ σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Σταυρίδης.
71΄ φάουλ με τον Σικαλόπουλο ο Σταυρίδης θα απογειωθεί και θα διώξει σε κόρνερ.
74΄ο Ίττης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις θα αδειάσει  έξω απ’ την περιοχή δύο αντιπάλους θα μπει μέσα στην περιοχή όπου θα ανατραπεί και το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Σαββούδης 1-1.
84΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι οι οποίοι πιέζουν για το γκολ διώξιμο των αμυντικών των Κοίλων η μπάλα θα φτάσει στον Παπαδόπουλο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι θα πιάσει ξερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό ¨Γ¨ της εστίας του Σταυρίδη κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
87΄ ο Σαββούδης θα βρεθεί απέναντι από το Σταυρίδη το σουτ όμως που θα κάνει θα περάσει μισό μέτρο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
88΄ αποβολή για τα Κοίλα δεύτερη κίτρινη ο Μυλωνάς.
89΄ φάουλ στο χώρο του κέντρου για τα Κοίλα ο Καραγιώργος θα γεμίσει στην περιοχή στην πλάτη της άμυνας ο Αθανασιάδης το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ.
93΄ ο Σικαλόπουλος από δεξιά θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο με προσποίηση σουτ απόκρουση του Σταυρίδη η μπάλα στον αμαρκάριστο Κεΐσογλου ο οποίος με σουτ θα κάνει το 3-1.


ΑΕΠ Καραγιαννίων: Παπαγερίδης, Duka, Τσίλης (56΄ ίττης), Durmhshi (53΄ Δουγαλής), Δημητριάδης (62΄ λ.τ. Κουρτίδης), Ζερβανταρίδης, Παπαδόπουλος, Σικαλόπουλος, Αποστολίδης, Σαββούδης, Κείσογλου.

ΠΑΟΚ Κοίλων: Σταυρίδης, Τσανακτσίδης, Ματσαρίδης,(30΄ λ. τ. Κοντεμίρης),Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασιάδης, Κικίρης ( 72΄ Γκοντουβάς), Ευθυμιάδης, Τζημόπουλος, Μπόνιος ( 51΄ Καλιακούδας).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Εμμανουήλ Β. 









Σχόλια