Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 3-2

Πιο εύκολα απ’  ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα είναι αήττητη για 10 συνεχόμενα παιχνίδια (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και διατηρείται σταθερά σε τροχιά ανόδου.

 Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοιχτά κι είχαν σε σπουδαία μέρα τον τερματοφύλακα Τρύφωνα Δημητριάδη, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις (σε δύο τετ-α-τετ του Δονούλη και σε σουτ του ίδιου στο «Γ»).

Στα αξιοσημείωτα ότι η Σιάτιστα είχε… έξι δοκάρια (τρεις φορές ο Ζηνόβιος, εκ των οποίων πιο εντυπωσιακή όταν η μπάλα χτύπησε διαδοχικά στο οριζόντιο και στα δύο κάθετα δοκάρια, μία φορά ο Δονούλης, όπου η μπάλα χτύπησε αρχικά στο πρώτο κάθετο και έπειτα στο άλλο!).

Στο 19΄ κόρνερ του Ταφαρλή και με κεφαλιά ο Χρήστος Τσιούκρας το 1-0, στο 26΄ ο Δημητριάδης ανέτρεψε τον Στεργιόπουλο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Χρήστος Παπαρίζος. Στο 35΄ ασίστ του Ζηνόβιου στον Γιάννη Δονούλη, που απέφυγε και τον τερματοφύλακα (3-0).

Στο 55΄ σέντρα του Χότζα και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης με κεφαλιά το 3-1, στο 83΄ ο Κ. Στεργίου ανέτρεψε τον Τσεμπερλίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Δημήτρης Μούκας.

Καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη (Σύκος, Φραντζοπούλου).

Μακεδονικός Σιάτιστας (Κάλφας): Τσαούσης, Βοριαζίδης, Νασιόπουλος, Τσιαρσιώτης, Στεργιόπουλος, Ταφαρλής, Γεωργάκας (75΄ Κ. Στεργίου), Χρ. Τσιούκρας (55΄ Γ. Τσιούκρας), Παπαρίζος (78΄ Δαϊνάς), Δονούλης, Ζηνόβιος.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (: Δημητριάδης, Μωυσιάδης, Χότζα, Καραγιάννης, Σερέτης, Σαββίδης, Μιχαηλίδης (70΄ Ξανθόπουλος), Ηλιάδης, Μούκας (80΄ Τριανταφυλλίδης), Τσακαλίδης, Τσεμπερλίδης.


Περιζήτητος ο Δημητριάδης: «Μήλον της έριδος» αποτελεί ο τερματοφύλακας Τρύφων Δημητριάδης της Άρδασσας. Αρκετές ομάδες Γ΄ εθνικής τον διεκδικούν και εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες μέρες. 

Σχόλια