Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα – Ακαδημία Βοΐου 8-1 | φωτο - βίντεο

Έβρεξε γκολ στο Φούφα
 Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή (ο αγωνιστικός χώρος για τόσο βροχή ήταν σε καλή κατάσταση) ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε με το ευρύ 8-1 τη νεανική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βοΐου.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πολλές ελλείψεις και σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν ήταν από αυτά που πρέπει να κερδίσουν για να μείνουν στη κατηγορία. Μάλιστα αναμένεται να έρθει και ενίσχυση και έτσι οι άνθρωποι του Βοΐου είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη και ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι του Σαββάτου με τη Σιάτιστα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ηλίας Σολάκης που πέτυχε 4 γκολ ενώ 2 πέτυχε ο Τζουβάρας και από ένα Τοπάλης και Τσαγκαλίδης

Φάσεις-γκολ
Στο 9ο ο Σολάκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή απέφυγε το προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό πλασέ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά το τετ-α-τετ του Σιδηρόπουλου αποκρούστηκε από το νεαρό τερματοφύλακα του Βοΐου Τουλιόπουλο.

Στο 12ο κόρνερ του Τοπάλη στραβοκλοτσιά του Φασούλα έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αλεξίου σε νέο κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τοπάλης και πάλι η μπάλε έφτασε στο Γκόλη που σέντραρε και ο Τζουβάρας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 18ο το σουτ του Γκόλη βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και στο 23ο το σουτ του Σιδηρόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αλεξίου.

Στο 24ο σέντρα του Γκόλη ο Τουλιόπουλος μπλόκαρα και πήγε να σκάσει τη μπάλα στο έδαφος, την έκλεψε ο Σολάκης και με σουτ έκανε το 3-0.

Πέντε λεπτά μετά ο Τοπάλης με υπέροχο σουτ έκανε το 4-0 και στο 50ο  ατομική προσπάθεια και σουτ Σολάκη για το 5-0.

Στο 53ο σουτ του Τοπάλη αποκρούστηκε από τον Τουλιόπουλο και το οριζόντιο δοκάρι και στο 56ο παράλληλη σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Σολάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο 62ο σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά του Ιωακειμίδη στο οριζόντιο δοκάρι και στο 64ο το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Χάλου.

Στο 72ο σέντρα Βερίκοκου κεφαλιά Τζουβάρα για το 7-1 για να κλείσει το σκορ στο 82ο με νέα κεφαλιά του Βερίκοκου.


Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Σουλίδη Δ.- Τζιαμπάζη- Παπαδόπουλου.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Χ΄΄ Ρούμπης, Σολάκης (60ο Ιωακειμίδης), Τοπάλης (66ο Χάιτας), Γκόλης (54ο Βερίκοκος).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου: Τουλιόπουλος (69ο Κορσαβίδης), Μακρίδης (81ο Τζακόπουλος), Χάλος, Παπουτσίδης, Αλεξίου, Τουλιόπουλος Δ., Hyka, Paturri, Φασούλας, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης.


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα










Σχόλια