ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα μας έχασε από  την Νίκη Αιγινίου, ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και πρωτοπόρο στο πρωτάθλημά της, με σκορ 0-3 και αποκλείσθηκε από  την επόμενη φάση.

Η ομάδα μας στα δύο πρώτα σετ (20-25 και 22-25) κοίταξε κατάματα την Νίκη  και σε μικρολεπτομέρειες τα έχασε, ενώ στο τρίτο σετ παραδόθηκε στην έμπειρη  ομάδα του Αιγινίου και το έχασε με 12-25. 
Ο σκοπός πάντως του κυπέλλου επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί η ομάδα μας από την αρχή, δηλώθηκε για να έχουν οι αθλητές μας αγώνες στα πόδια τους και απέδειξαν παίζοντας με  ομάδες της Α2   (ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ)  ότι μπορούν μετά  από  τέτοιες εμφανίσεις να πάρουν την  πρώτη  θέση στο  πρωτάθλημα  της Β΄ Εθνικής, όπου είναι ο πρωταρχικός τους στόχος και μάλιστα  μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει περήφανα αφού είναι αήττητη  με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 
Στον αγώνα αυτό ο προπονητής μας είχε τους εξής αθλητές:
Ιωαννίδης Πρόδρομος, Ρετζίνο Χύσα, Κούρτης Κων/νος, Μήλιος Δημήτριος, Πινδώνης Άγγελος, Σολωμονίδης Θεόδωρος, Κοτσατίσογλου Κοσμάς, Γκιούρας Ιωάννη, Μαμαλίγκας Παναγιώτης, Γκιαούρης Αριστοτέλης, Τζέκας Γεώργιος, Ασημόπουλος Δημήτριος, Μπαλδεράνης Δημήτριος.

Σχόλια