Χρήστος Σάββας: «Ο Σαρρής ξέρει ότι αν ήθελα, θα γινόμουν πρόεδρος πριν από αυτόν»

Δήλωση - απάντηση σε όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», Γ. Σαρρής, σε ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνει μέσω του Soccerplus o πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας, ο οποίος έχει καταθέσει στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης.


Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Σαρρής μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει:

«Οταν καθαρίσω, θα βγω να μιλήσω για όλους και για όλα. Το σκηνικό στήθηκε πάνω στην επιστολή Βασσάρα, τον Σεπτέμβριο του 2012, αλλά και στις καταγγελίες του τότε μέλους της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα. Ο κ. Βασσάρας ενοχλήθηκε πολύ γιατί επί θητείας μου ο μισθός του μειώθηκε στα επίπεδα που πληρώνονταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Σάββας είχε… άριστη σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση), ενώ είχε και ο ίδιος φιλοδοξίες να γίνει πρόεδρος».

Η απάντηση που έδωσε ο κ. Σάββας μόλις ήρθε σε γνώση του η παραπάνω δήλωση είναι η εξής: «Αν ήθελα να γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ θα είχα γίνει πριν από εσένα. Αλλά όπως γνωρίζεις πολύ καλά κάτι τέτοιο δεν με ενδιέφερε. Ως εκ τούτου ο λόγος που προβάλεις για να ερμηνεύσεις την συμπεριφορά μου στην κατάρτιση των πινάκων διαιτητών της περιόδου 2012- 2013 είναι εξ΄ ολοκλήρου αβάσιμος. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην συνέχεια…».

 SoccerPlus.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.