Πανηγυρική πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος ο ΑΣ Πήγασος Κοζάνης στους Άνδρες

Μετά από καταπληκτική εμφάνιση οι αθλητές μας για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, πήραν πανάξια  πρόκριση  για την  επόμενη φάση (3η αγωνιστική), επί ενός αντιπάλου που ως γνωστόν αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία  τον ΑΣ Γιάννινα με σκορ  3-2.

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης από φίλους του αθλήματος ,προπονητές, αθλητές και αθλήτριες, παράγοντες και διοικήσεις των ομάδων της πόλης μας, πανηγύρισαν την μεγαλειώδη νίκη και πρόκριση  της ομάδας μας και αναπόλησαν τις σπουδαίες εμφανίσεις του Εθνικού Κοζάνης όταν έπαιζε στην Α Εθνική κατηγορία και δικαιολογημένα ο κόσμος τους χειροκρότησε και με τους ίδιους να ανταποδίδουν για την θερμή τους συμπαράσταση.
Μπορεί  το παιχνίδι  να πήγε στο ται μπρέικ αλλά η απουσία του προπονητή μας Παναγιώτη Λαβαντσιώτη (ήταν εκτός Ελλάδος) και με «δανεικό»  προπονητή τον Μπάμπη Κοτσατίσογλου, από την γυναικεία ομάδα,  θα μπορούσε η ομάδα μας να φύγει νωρίτερα με ένα άνετο 3-0  αφού στο 2ο  ειδικά σετ ενώ προηγήθηκε  με 24-21 κατάφερε και το έχασε με 26-28 , το 3ο σετ ήταν μια εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας με 25-18, στο 4ο σετ  ενώ και πάλι προηγηθήκαμε  με 22-19 το χάσαμε με 25-27, ενώ στο 5ο σετ η ομάδα μας ήταν καταιγιστική στην επίθεση και το πήραμε με 15-10, ενώ το 1ο σετ το κερδίσαμε με 27-25.
Η νίκη αυτή ήταν μια νίκη ψυχολογίας  για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, που όλο το βάρος θα πέσει εκεί, αλλά όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις ή πρώτη θέση είναι δεδομένη και ταυτόχρονα η άνοδος στην Α2  Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα μας ως γνωστόν μέχρι σήμερα έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ( 2 πρωτάθλημα και 2 κύπελλο). 

Τα σετ: 27-25 (30΄), 26-28 (32΄), 25-18 (17΄). 25-27 (27΄), 15-10 (20΄)
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣ Πήγασος Κοζάνης: Ιωαννίδης Πρόδρομος ,Τzino Kurek, Πινδώνης Άγγελος, Σολωμονίδης Θεόδωρος, Κοτσατίσογλου Κοσμάς, Γκιούρας Ιωάννης, Μαμαλίγκας Παναγιώτης, Γκιαούρης Αριστοτέλης, Μπηλιώνης Κων/νος, Τζέκας Γεώργιος, Μπαλδεράνης Δημήτριος, Ασημόπουλος Κων/νος, Ασημόπουλος Δημήτριος, Μήλιος Δημήτριος

Α.Σ. Γιάννενα: Σαντζαρίδης, Σταματελόπουλος, Λαγός, Στουγιαννος, Αποστόλου, Γιαννέτας, Μανίκας, Κλούρας, Παπαχρήστος

Διαιτητές:   Δανιηλίδου   Έλενα και Ταρτάρα Δήμητρα 

ΔΤ

Σχόλια

  1. ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΗΡΘΑΜΕ ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μας θεωρήσατε για εύκολη υπόθεση και δεν ήρθαν οι βασικοί σας. Εξάλλου οι αγώνες κυπέλλου για εμάς είναι φιλικά παιχνίδια και αν διάβασες το κείμενο, μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Η απουσία ενός προπονητή νομίζω είναι πιο βασική, απο της δικές σας απουσίες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.