Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα - Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 0-0 | βίντεο

Ισόπαλος στο ντέρμπι ο Μακεδονικός
Μετά από ένα παιχνίδι που είχε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες,  Μακεδονικός Φούφα και Α.Ε.Π. Καραγιαννίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Φούφα. 

Ο Μακεδονικός με αυτή την ισοπαλία διατηρήθηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και δίχως να έχει το ντέρμπι από εδώ και πέρα έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Πρέπει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό το Τοπάλη στο προθέρμανση κάτι που σίγουρα επηρέασε την ομάδα του.
Από την άλλη η Α.Ε.Π. παρουσίασε ένα καλό σύνολο, στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες αλλά στην επανάληψη είναι τυχερή που δεν έχασε.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 21ο ο Χατζηρούμπης θα φύγει μόνος πίσω από την άμυνα της Α.Ε.Π. αλλά ο επόπτης Μοσχόπουλος θα υποδείξει εντελώς λανθασμένα σε αντικανονική θέση το Σολάκη (δεην επηρέαζε τη φάση) προκαλώντας πολλές διαμαρτυρίες.

Στο 24ο μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Π. και σπουδαία απόκρουση για τον Μπίντση.  Πιο συγκεκριμένα  ο Σαββούδης  έκανε τη σέντρα, ο Κοπατσάρης πήγε να γυρίσει τη μπάλα στο τερματοφύλακα του ο οποίος όμως είχε κινηθεί και αυτός προς τη μπάλα. Και ενώ η μπάλα είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα ο τερματοφύλακας του Φούφα μπόρεσε να γυρίσει το σώμα του και να μπλοκάρει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δίλεπτο 27-28 ισάριθμες κεφαλιές του Σολάκη δεν βρήκαν στόχο και στο 30ο νέα ευκαιρία για τα Καραγιάννια αλλά το σουτ του Αποστολίδη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 33ο τέλος εκτέλεση φάουλ από τον Ίττη βρήκε το Μπίντση σε σωστή θέση που έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ.

Στο 51ο κάθετη μπαλιά του Χάιτα στο Σολάκη που βρέθηκε  μόνος, αλλά από πλάγια  απέναντι στο Βίδρα, με το πλασέ να αποκρούεται από το τερματοφύλακα της Α.Ε.Π.
Στο 55ο η πιο μεγάλη ευκαιρία τον Μακεδονικό όταν ο Σιδηρόπουλος θα δώσει στον Σολάκη που μόνος απέναντι στο Βίδρα θα στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 71ο το σουτ του Σιδηρόπουλου από καλή θέση δεν θα ανησυχήσει το Βίδρα και τέλος στο 93ο κόρνερ Σολάκη σουτ του Ιωακειμίδη θα αποκρούσει με εκπληκτική εκτίναξη στο «παραθυράκι» ο Βίδρας ενώ στη συνέχεια ο τελευταίος και ο Duka έπεσαν πάνω στο Δαλκερανίδη οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής  έδειξε παίζεται.

Ακριβοδίκαιη η διαιτησία του κ. Μελιτζανίδη του Σ.Δ. Ημαθίας. Έδειξε κίτρινες στους Σολάκη, Κοπατσάρη, Durmishi, Κείσογλου. Με λάθη ο πρώτος επόπτης Μοσχόπουλος καλός ο έτερος Πατσαρτζικλής του ίδιου συνδέσμου.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (54ο Δαλκερανίδης), Τσακαλίδης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης, Πακάλτσης, Χατζηρούμπης, Σιδηρόπουλος, Χάιτας (81ο Ιωακειμίδης), Φωτιάδης, Σολάκης (94ο Τζουβάρας Ι.)

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Durmishi, Πασχαλίδης, Ζερβανταρίδης (72ο Μαλούτας), Λιάμης, Κείσογλου (85ο Ευαγγελόπουλος), Παπαδόπουλος, Ιττής, Σαββούδης (91ο Κουρτίδης), Αποστολίδης.


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
Βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης 


Σχόλια