Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Μικροκάστρου - ΕΑΣ Ανθότοπος 0-0 | φωτο

Σε έναν αγώνα που το 0-0 κρίνεται δίκαιο, τόσο σαν αποτέλεσμα όσο και σαν σκορ, οι παίχτες των δύο ομάδων ήταν υπέρ του δέοντος επιφυλακτικοί γνωρίζοντας τις δυνατότητες και την προϊστορία τους.


Οι 60 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα παιχνίδι γρήγορο, δυνατό και κυρίως χωρίς νεύρα και ένταση, στο οποίο συνετέλεσε και η πολύ καλή διαιτησία του Καρατέρπου και των βοηθών του.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αναγνωριστικό με τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες να γίνονται με μακρινές μπαλιές και σουτ χωρίς όμως να ανησυχήσουν τις καλά στημένες άμυνες. Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγαλύτερη κατοχή αλλά χωρίς την κλασσική ευκαιρία.

Στην επανάληψη, η είσοδος των Τζίλια και Σιούτη άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ των γηπεδούχων που έγιναν πιο απειλητικοί “πατώντας” μπάλα . Οι δυο ομάδες έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά και πάλι χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.
 
Δόξα Μικροκάστρου: Τσιούκρας Ν. Δάρδας, Μυλωνάς, Μπιλιώνης, Νιανιάκας, Γκαραγκούνης Φ, Ζάχος, Ζιώγος, Τσιούκρας Σ (46’ Τζίλιας), Γκαραγκούνης Β (66’ Τριανταφύλλου), Γκουρομήσιος (46’ Σιούτης).
 

ΕΑΣ Ανθότοπος: Παπαδόπουλος, Κεισίδης, Γρίβας, Δούμας, Μπίχας, Τριανταφυλλίδης, Βρόικος, Στεργιόπουλος, Kugja, Χαραλαμπίδης, Γοτοιχίδης.






















Δόξα Μικροκάστρου

Σχόλια