Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-0

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου ο καθένας από την πλευρά του ήθελε την νίκη το ισόπαλο αποτέλεσμα τελικά μάλλον δεν ικανοποίησε κανέναν.
Η ΑΕΠ ανώτερη στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις πολύ καλές της ευκαιρίες, ο δε Φούφας ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και με τη σειρά του έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρει το ματς. 

Το φιλμ του αγώνα:
16΄ ο Αποστολίδης από τα είκοσι μέτρα θα πιάσει δυνατό σουτ με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση. 
24΄ από τα πλάγια δεξιά ο Duka θα σεντράρει σ ο Κοπατσάρης δεν θα βάλει καλά το πόδι του να διώξει η μπάλα θα κατευθυνθεί προς την εστία και ο Μπίντσης ενώ έχει αντίθετη κίνηση 
με την μπάλα θα καταφέρει να γυρίσει το σώμα του και να μπλοκάρει. 
31΄ο Σαββούδης θα κατεβάσει ωραία την μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή θα δώσει στον Αποστολίδη σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα θα τραντάξει το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. 
35΄ φάουλ από τα αριστερά με εκτελεστή τον Ίττη ο Μπίντσης δύσκολα και ψηλά θα βγάλει την μπάλα κόρνερ. 
50΄ ο Χάιτας θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Σολάκη ο οποίος θα μπει στην περιοχή και αριστερά πλάγια το σουτ που θα κάνει θα μπλοκάρει με διπλή ενέργεια ο Βίδρας στην γωνία του. 
55΄ ο Σιδηρόπουλος κλέβει την μπάλα δίνει στον Σολάκη το σουτ του τελευταίου θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βίδρα. 
72΄ ο Σιδηρόπουλος θα βγει στην αντεπίθεση αλλά δεν θα σουτάρει όπως θέλει θα διώξουν οι αμυντικοί. 
76΄ δυνατό φάουλ του Ίττη θα μπλοκάρει ο Μπίντσης. 
85΄ μακρυνό δυνατό σουτ του Μαλούτα η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπίντση.
90΄ κόρνερ από το Σολάκη οι αμυντικοί δεν θα διώξουν καλά η μπάλα στον Τζιουβάρα το σουτ που θα πιάσει θα αποκρούσει στο αριστερό ¨Γ¨ της εστίας του ο Βίδρας. 

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης,Κοπατσάρης (54’ Δαλκερανίδης), Τσακαλίδης, Τσαγκαλίδης, Τζουβάρας, Χατζηρούμπης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Χάϊτας (80’ Ιωακειμίδης), Σολάκης (94’ Τζουβάρας), Πακάλτσης 

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Durmhshi,Πασχαλίδης  Ίττης, Λιάμης,  Ζερβανταρίδης (72΄ Μαλούτας), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Κείσογλου (85΄ Ευαγγελόπουλος), Σαββούδης (89΄ Κουρτίδης). 

Διαιτητής: Μελτζανίδης
Βοηθοί: Μοσχόπουλος,  Παζαρτζικλής



Σχόλια