Γ' ΕΠΣΚ: Δόξα Ροδιανής - Αίας Μικροβάλτου 1-0 | φωτο - βίντεο

Στο 90ο λεπτό του αγώνα και με σκόρερ έναν πρώην παίκτη της (Τσουλουκίδης), η ομάδα του Μικροβάλτου γνώρισε εκτός έδρας την ήττα από τη Δόξα Ροδιανής με σκορ 1-0, το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016.


Το παιχνίδι, παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, ήταν δυνατό, αμφίρροπο και με ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Με βάση τα στατιστικά και τις χαμένες ευκαιρίες, τη φιλοξενούμενη ομάδα φαίνεται να την αδικεί το σκορ, αφού ήταν αυτή που δημιούργησε τις 2-3 κλασικότερες ευκαιρίες, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.


Έτσι είδαμε τον Κουτσιούκη στο 11’ (μετά από έξοχη μπαλιά του Μίχου, τον πρόλαβε αμυντικός την τελευταία στιγμή), τον Μίχο στο 58’ (ενστικτώδης απόκρουση του τερματοφύλακα με τα πόδια σε πλασέ εξ επαφής) και τον Χατζόπουλο στο 84’ (δεν κοντρολάρισε σωστά τη μπάλα ενώ ήταν μόνος του στη μικρή περιοχή) να σπαταλούν τεράστιες ευκαιρίες. Επιπλέον για το Μικρόβαλτο καταγράφηκαν σαν καλές στιγμές, το δυνατό σουτ-φάουλ του Μάντση στο 30’ που αποκρούστηκε με υπερένταση την τελευταία στιγμή από τον τερματοφύλακα της Ροδιανής και το κατά λάθος σουτ-γύρισμα αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας που αποκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα.


Στην ομάδα της Ροδιανής, καταγράφονται σαν καλύτερες στιγμές ένα πλασάρισμα στο 21’ από πολύ πλάγια και ενώ ο τερματοφύλακας είχε εξουδετερωθεί, η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Μαρκόπουλο, ένα διαγώνιο σουτ του Τσουλουκίδη στο 36’ που κατέληξε άουτ και ένα δυνατό σουτ του Μπόντα στο 81’ που ανάγκασε τον νεαρό πρωτοεμφανιζόμενο τερματοφύλακα του Μικροβάλτου Μανώλα, να κάνει τη θεαματικότερη απόκρουση του αγώνα, δείχνοντας γενικά πολύ καλά στοιχεία.


Το γκολ -όπως προαναφέραμε- επιτεύχθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (στο 90’) και το πέτυχε ο Δαμιανός Τσουλουκίδης, ένας παίκτης που μέχρι το περασμένο Δεκέμβριο αγωνίζονταν στην ομάδα του Μικροβάλτου.

Σ αυτή τη φάση, από το ύψος της περιοχής και λίγο πλάγια, ο Μπόντα της Ροδιανής σούταρε με δύναμη, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι, αναπήδησε στο έδαφος και ο Δαμιανός που βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Με βάση βέβαια τη συνολική εικόνα του αγώνα, το Μικρόβαλτο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλό, θεωρούμε ότι δικαιούνταν το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως η παντελής απουσία φιλάθλων του Μικροβάλτου στον αγώνα, καταγράφεται σαν ένα από τα αρνητικά της συνάντησης, που πρέπει να προβληματίσει…


Δεν υπέπεσε σε σοβαρό λάθος το διαιτητικό τρίο Βογδόπουλος, Κατσούμπας, Μπακατσούνης, παρότι στην ένταση του αγώνα υπήρξαν μικροδιαμαρτυρίες εκατέρωθεν για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Ροδιανής: Τσιαμπαλής, Γκλούμπος, Τσουλουκίδης, Κωτούλας, Μιχαλόπουλος, Ιουλιανού, Τσιάμης, Καλόκας, Μπόντα, Σαμουκατζίδης, Γαλάνης.
Αγωνίστηκαν ακόμη ως αλλαγή οι, Ευαγγελόπουλος, Δαβάνης και Τζέμπρης.

Αίας Μικροβάλτου (Π. Βέττας): Μανώλας Αντ., Χατζόπουλος Βασ., Μαρκόπουλος Βασ., Καπρίνης Στ., Μάντσης Ορ., Χαρισόπουλος Φιλ., Κουτσιούκης Κων., Λύκος Χρ., Τριανταφύλλου Νικ., Πουλαράκης Νικ., Μίχος Γεω.
Αγωνίστηκαν επίσης σαν αλλαγή οι Θεοδουλίδης Κ., Δαϊλιάνης Ε. (αποχώρησε γρήγορα λόγω τραυματισμού), Παλιανόπουλος Ν.      
Γ.Μ./mikrovalto.gr













Σχόλια