Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε. Κοζάνης - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 1-1 | φωτο - βίντεο


 Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Α.Ε. Κοζάνης και Ακαδημία Βοϊου στο κρίσιμο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, κάτι που θα τους έδινε βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ έκανε ο Γιάννης Γάτας που “ανέβηκε” από τις Ελπίδες ΑΕΚ αυτήν την εβδομάδα παίρνοντας μάλιστα την θέση του Στέλιου Μακρή που μεταγράφηκε στην Ακαδημία Βοϊου και αγωνίστηκε ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο παιχνίδι αυτό.

Ο Μακρής είχε αγωνιστεί και στην Καστοριά στην αρχή της φετινής σαιζόν 2015-16.

Η ΑΕΚ ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο όταν βρέθηκε να χάνει με 0-1.

Στο 20′ η ΑΕΚ έχασε μία καλή ευκαιρία όταν από μπαλιά του Νάννου ο Τσαρσιταλίδης από κοντά πλάσσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 26′ το Βόϊο προηγήθηκε με 0-1 μετά από πάσα του Χάλου στον Γιάννη Φασούλα που πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτυ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν νωρίς στο 56′ όταν μετά από σουτ του Νάννου ο Μακρής έχασε τη μπάλα κι ο Θόδωρος Τσαρσιταλίδης από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 59′ σέντρα του Σαλονικίδη, κεφαλιά του Παναγιωτίδη αλλά ο Αλεξίου απέκρουσε σωτήρια με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 60′ η αποβολή του Σαριόγλου με δεύτερη κίτρινη έδωσε την αριθμητική υπεροχή στους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω για μισή και πλέον ώρα.

Στο 72′ μπαλιά του Καραγιάννη στον Φασούλα που απέφυγε έναν αμυντικό και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Γάτας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ του επιθετικού του Βοϊου.

Στα τελευταία είκοσι λεπτά και στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ αγωνίστηκε με πάθος, αν και με παίκτη λιγότερο, πίεσε τους φιλοξενούμενους αλλα δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ.



Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Γάτας, Αρνίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Αβραμίδης, Σακαλής (46′ Σαλονικίδης), Νάννος (80′ Στεργίου), Τσαρσιταλίδης, Καραγεώργος, Χατζάκης (42′ Παναγιωτίδης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ (Π. Δημητρίου): Μακρής, Μαυρίδης, Μπορόζης, Αλεξίου, Δ. Τουλιόπουλος, Πατούρι, Χάλος (89′ Χούκα), Παπουτσίδης, Φασούλας, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης (90′ Ε. Τουλιόπουλος).


Διαιτητές: Ζούγρας, Σπέντζας, Μπακατάρη

aekozanis.gr


Σχόλια