Γ' Εθνική: Καμπανιακός - Εορδαϊκός 1-1 | βίντεο


Χρυσό βαθμό πήρε ο Εορδαϊκός που έκανε στο 89΄χαλάστρα στον Καμπανιακό Καμπανιακός και Εορδαϊκός πήραν από ένα βαθμό μετά το ισόπαλο παιχνίδι με 1-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους από τα πρώτα λεπτά, αλλά
έμειναν πολύ γρήγορα με παίκτη λιγότερο στο 30΄ αφού μέσα σε 5΄ο Αλμπάνης δέχθηκε δυο κίτρινες.
Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά είχαμε μόνο μια καλή φάση για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν την εστία του Κηπουρού.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ενδιαφέρον, χωρίς βέβαια να γίνουν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.

Ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ με τον Μπάλλιο στο  52΄αφού η μπάλα πρώτα αποκρούστηκε από τον Περπερίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 89΄ο Εορδαϊκός θα ισοφαρίσει σε 1-1, όταν ο Μπλιζνάκοφ θα βγάλει παράλληλη σέντρα και σε κενή εστία ο Χάρης Χαραλαμπίδης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.   


Το φιλμ του αγώνα
 4’ Σουτ από τον Κλάζογλου, μπλοκάρει εύκολα ο Κηπουρός.

20’ ωραίο σουτ του Πάλλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Περπερίδης.

28’ Μέσα σε τέσσερα λεπτά αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Αλμπάνης.

31΄Σουτ από τον Πάλλα αποκρούουν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Εορδαϊκού.

55’ Σουτ κεραυνός Μπάλιου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα αφού βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στο κεφάλι του Περπερίδη, 1-0.

61’ Δυνατό σουτ από τον Μπίκο αποκρούει σωτήρια ο Κηπουρός.

63’ Δυνατό σουτ του Μαυρομματίδη, απέκρουσε ο Κηπουρός

83’ Πάσα  από τον Σταυρόπουλο, ο Χρήστου το σουτ, αποκρούει ο Χαραμπίδης Μ.

89’  Ο Χαραλαμπίδης Θ. με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γκαραγκάνης, Ζέρβας, Μηνούδης (Πιερίας).

Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Γαβανάς, Αλμπάνης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Τοντόροβ, Χατζόπουλος, Κουντουράς (84’ Φουρτζίου), Πάλλας (67’ Χρήστου), Μπάλιος (70’ λ.τ. Τρικαλινός), Σταυρόπουλος.


Εορδαϊκός (Α. Αλεξίου): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Λιάμης (70’ Αμαραντίδης), Κλάζογλου, Κουλίδης (17’ Αμπατζίδης), Μαυρομματίδης, Σερσέμης, Γιόνδης, Μπλιζνάκοφ, Μπίκος (85’ Χαραλαμπίδης Θ.).

Σχόλια