Γ' ΕΠΣΚ: ΑΟ Κρόκου - Ελπίδες Ελλησπόντου 1-1 | φωτο

Ο ΑΟ Κρόκου έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας  ΕΠΣ Κοζάνης στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μετά την ισοπαλία που απέσπασε από των πρωτοπόρο Ελλήσποντο μέσα στο κατάμεστο από κόσμο,  γήπεδο του Κρόκου,  που έδωσε μεγάλο παρών στο κάλεσμα του Διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Κρόκου όπου τα εισιτήρια του αγώνα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.


Στο 44' άνοιξε το σκορ ο  Ελλήσποντος (0-1),  με σουτ  του Παταρίδης έξω από την μεγάλη περιοχή 
Στο 85' μετά από κακή εκτίμηση του γκολκίπερ του Ελλησπόντου,  ο επιθετικός του Κρόκου εκμεταλλεύτηκε το λάθος και ισοφάρισε σε 1-1.
Σκορ που ήταν και το τελικό. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα που αφήνει ευχαριστημένους τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Κρόκου που μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν την ισοπαλία που απέσπασαν από τον πρωτοπόρο Ελλήσποντο ισοβάθμησε με τη ομάδα των Πύργων στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η ομάδα των Πετρανών με 49 βαθμούς.

Οι διαιτητές του παιχνιδιού θέλοντας να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας του ΑΟ Κρόκου για να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό  για την ενίσχυση οικογένειας στον Κρόκο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πρόσφεραν το εξοδολόγιό τους  για τον ιερό αυτό σκοπό! 

Elpides Ellispontou









Σχόλια