Γ’ ΕΠΣΚ: Δόξα Ροδιανής - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-3

Βήμα ανόδου για την Δόξα Βερμίου Πύργων μέσα στην Δόξα Ροδιανής ήταν η νίκη με σκορ 1-3 που ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.


Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5ο  λεπτό ο Πεσιρίδης Δ. για την ομάδα των Πύργων θα πιάσει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κωτούλα για να στείλει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του.
Στο 10ο  λεπτό ο Αντρέας Η. θα μπει από αριστερά αλλά το σουτ που θα πιάσει θα στείλει την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 15ο  λεπτό ο Βαγκόπουλος θα βγάλει τετ α τετ τον Κοσμίδη που με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 0-1.
Στο 20ο  λεπτό ο Ντόντα μετά από μπαλιά του Τσιάμη θα πιάσει το δυνατό διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ δύσκολα ο Τσιτλαχίδης.
Στο 25 σε υπερπροσπάθεια του Λωτίδη να προλάβει την μπάλα θα έχουμε το σοβαρό τραυματισμό του με αποτέλεσμα την έξοδο του από το παιχνίδι.
Στο 40ο  λεπτό ο Ντόντα για την ομάδα της Ροδανής με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ θα γράψει το 1-1.
Στο 43ο  λεπτό ο Πεσιρίδης,  θα κάνει πάσα στον Παραστατίδη το σουτ του οποίου θα αποκρούσει εκπληκτικά ο Κωτούλας παραμένοντας έτσι το 1-1 ( σκορ ημιχρόνου ).

Στο 50ο  λεπτό και πάλι ο πολύ καλός Κοσμίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 1-2 για την φιλοξενούμενη ομάδα.
Κάπου εδώ το παιχνίδι κυλούσε δίχως φάσεις με το άγχος όσο περνούσε η ώρα να βαραίνει τους παίχτες των Πύργων.
Στο 82ο  λεπτό ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης θα βάλει στον αγώνα τον ψυχωμένο Κανιγαρίδη που σε 10 λεπτά συμμετοχής θα σφραγίσει την νίκη για τους Πύργους.
Στο 84ο  λεπτό στην πρώτη επαφή με την μπάλα θα βγει τετ α τετ μετά από μπαλιά του Κοσμίδη αλλά ο επόπτης θα διακόψει εσφαλμένα την φάση ως οφσάιντ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους 20 περίπου φιλάθλους των Πύργων.
Στο 88ο  λεπτό και πάλι ο Κανιγαρίδης θα κάνει μπαλιά
" τρύπα" στον Παπαχρήστου που θα ανατραπεί με τον Διαιτητή του αγώνα να δείχνει την εσχάτη  των ποινών. Το πέναλντι θα εκτελέσει ψύχραιμα και εύστοχα ο Κανιγαρίδης σφραγίζοντας την νίκη της Δόξας Βερμίου Πύργων μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 90ο  λεπτό ο διαιτητής του αγώνα Κουντουράκης θα αποβάλλει τον Αντωνίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες.
Το παιχνίδι θα λήξει με σκορ 1-3 μετά από 3 λεπτά καθυστερήσεων.
Πολύ ουσιαστική η παρουσία της γιατρού Κούγια Θεοδώρας όπου χρειάστηκε.
Το διαιτητικό τρίο των Κουντουράκη-Σακελλαρίου-Σία δίχως λάθη ουσιαστικά.

Συνθέσεις:
Δόξα Ροδιανής: ΚΩΤΟΥΛΑΣ, Ιουλιανός (62΄Αντωνίου), ΓΚΛΟΥΜΠΟΣ, Κεντεποζίδης, Μιχαλόπουλος, Κολόκος Τζεμάρης (46’ Ευαγγελόπουλος), ΣΑΜΟΥΚΑΤΣΙΔΗΣ (89’  Ευαγγελόπουλος Ε.), ΝΤΟΝΤΑ, ΤΣΙΑΜΗΣ, Γαλάνης.

Δόξα Βερμίου Πύργων: ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ, HOXHA B,HOXHA A, Πεσιρίδης Δ.,Τσιαρτσιανίδης, Βαγκόπουλος, Παπαχρήστου, Πεσιρίδης Π.Παραστατίδης (82’  ΚΑΝΙΓΑΡΙΔΗΣ), ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Λωτίδης (25’ Ασλανίδης).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Π.Κ







Σχόλια