ΕΚΑΣΔΥΜ - πρωτάθλημα κορασίδων: Μ. Αλέξανδρος Κοζάνης - Απόλλων Πτολεμαΐδας 15 - 54

Το μεσημέρι του Σαββάτου διεξήχθη στην Κοζάνη ο αγώνας των δύο ομάδων , με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κερδίζει εύκολα με 54-15.



Ξεκουράζοντας κάποιες παίκτριες δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα να δοκιμαστούν περισσότερο χρόνο όλες οι αθλήτριες με αποτελέσματα σε γενικές γραμμές να ικανοποιήσουν σημαντικά.
Ιδιαίτερα καλή παρουσία είχαν όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν,αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.Είναι σίγουρο πως με την καλή δουλειά, την πίστη στις δυνατότητες τους και την οργανωμένη ομαδική προσπάθεια, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την Κα Παπαδημητρίου για την αήττητη πορεία μέχρι σήμερα, που συνεχίζοντας έτσι δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στις δύσκολες αλλά και όμορφες μελλοντικές προκλήσεις που έρχονται.

Τα συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν και στην αξιόλογη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου που αγωνίζεται με ομαδικότητα, αξιοπρέπεια και προοπτικές για το μέλλον. 

Τα δεκάλεπτα: 4-16,11-35,14-39,15-54 

οι συνθέσεις: 
Μέγας Αλέξανδρος Κοζάνης: Τρισκελίδου Ε., Ρεζοπούλου Μ., Αποστολίδου Α., Βέκα Χ. 1, Παναγιωτίδου Ε. 2, Αντώνιαρου Ι. 1, Σάκκουλα Ε., Βέκα Ο. 8,Ραντσίδου Κ. 3, Θεοδωρίδου Γ., 

Απόλλων Πτολεμαΐδας: Αμπαρτζή Μ. 7, Δημητριάδου Ι. 2 ,Καραφουλίδου Α. 4, Τρυφωνίδου Μ. 14, Δανιηλίδου Α., Κουρτίδου ΧΡ. 4, Σιδέρη Φ. 8, Μάντσου Ε., Κωνσταντινίδου Ρ., Αντωνίου Ι. 8, Σοφολόγη Ζ. 4, Παπαδοπούλου Α. 3



Σχόλια