Β' ΕΠΣΚ: Κοζάνη 2004 - Βέρμιο Καρυοχωρίου 0-0 | φωτο

Λευκή ισοπαλία  στη Νέα Νικόπολη
 Κοζάνη 2004 και Βέρμιο Καρυοχωρίου δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0.

Σε ένα φτωχό και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες  δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ  κύριο χαρακτηριστικό οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ένα για κάθε ομάδα από την κ. Μπακατάρη ως οφσάιντ  (Στο Α’ μέρος για την Κοζάνη 2004 με τον Κουνάβα Λ. και στο Β’ μέρος για το Βέρμιο  από τον Αμπατζίδη.

Οι φάσεις...
Στις πιο χαρακτηριστικές φάσεις της αναμέτρησης
Στο 13’  λάθος γύρισμα του αμυντικού Καρυοχωρίου η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία, αλλά ο Τάσιου παρά την πίεση του Φαρμάκη καταφέρνει να μπλοκάρει.  
Στο 21΄σέντρα του Αποστολίδη , από τα δεξιά , σουτ του Αμπατζίδη μέσα από την περιοχή, άουτ.
Στο  67΄ο Γκιούρος θα φύγει μόνος στην αντεπίθεση αλλά τελευταία στιγμή θα τον προλάβει μέσα στην περιοχή ο Παπακώστας και θα τον ανακόψει.
Στο 77΄σουτ Κουνάβα  η μπάλα βρίσκει το χέρι του Γεωργιάδη του Βερμίου αλλά ο κ. Δεληζήσης ορθά το θεώρησε ακούσιο  και συνέχισε το παιχνίδι.
Στο 90΄σουτ Κουνάβα άουτ.

Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης):  Καρασίμος, Παπακώστας, Κουνάβας, Γκούμας, Γεωργιάδης Λ , Τσιάμης, Τρομπούκης Θ  (70΄Ευαγγέλου), Νίκος , Αντωνιάδης ( 85΄Τρομπούκης Κ), Φαρμάκης (88΄ Χατζηζήσης) Σαμαράς.

Βέρμιο Καρυοχωρίου (Κανδυλιώτης) Τάσιου , Γεωργιάδης, Ιγνατίδης, Ρισβάνης, Ρωσσίδης, Παπαθανασίου, Αποστολίδης, Γιούρος(57΄Καλτσίδης ), Καζαντζίδης, Αμπατζίδης, Ποκάκης ( 46΄Ρίζος).

Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί:  Πανυτσίδου, Μπακατάρη






Σχόλια