Β' ΕΠΣΚ: Ερμής Ασβεστόπετρας - Κοζάνη 2004 1-0 | φωτο - βίντεο

Χρυσό τρίποντο για τον Ερμή Ασβεστόπετρας
Λύγισε δύσκολα την αντίσταση της Κοζάνης 2004
Χρυσό τρίποντο πήρε μέσα στην Ασβεστόπετρα ο τοπικός  Ερμής με 1-0 με αντίπαλο την Κοζάνη 2004 και έκανε το 2 στα 2 ( μετά και την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε μέσα στο Καρυοχώρι), και έβαλε τις βάσεις για την σωτηρία.
Ο αγώνας ήταν μέτριος , με λίγες φάσεις, δυο δοκάρια ( ένα για κάθε ομάδα), και το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5΄  η ομάδα τις Κοζάνης 2004  διαμαρτύρεται για χέρι του Καραστογιάννη σε σουτ του Κουνάβα

Στο 14΄ διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη 2004  όταν σε συρτή σέντρα του Σαμαρά στον Φαρμάκη, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, κυνήγησε την φάση, έκανε το νέο σουτ αλλά ξανά απέκρουσε με τα πόδια και πάλι ο τερματοφύλακας.

20΄ Η ομάδα της Ασβεστόπετρας είχε δοκάρι σε σουτ του Μπαλτζή μετά από λάθος των αμυντικών.

31΄ Δεν μπόρεσε από κοντά ο Κουνάβας να κάνει το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα νέο σουτ του Αντωνιάδη για την Κοζάνη  2004 αν και έσκασε κάτω δεν ξεγέλασε τον τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ.

38΄ Σουτ του Κοτζαφίλιου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

42΄ Η ομάδα της Ασβεστόπετρας  σημειώνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τον Μπαλτζή που εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

65΄ Διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 όταν το ωραίο σουτ που έκανε το Γεωργιάδης απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. 

Εκτελέστηκε γρήγορα το κόρνερ, από την ομάδα της Κοζάνης 2004, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Φαρμάκη που έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό αλλά κατέληξε πάλι σε κόρνερ. 

Διαιτητής  του αγώνα ήταν ο κ Παπαδημητρίου με επόπτες τους κ.κ  Λάζαρης , Κωνσταντάρας.

Συνθέσεις:
Ερμής  Ασβεστόπετρας (Ιωσηφίδης): Αντωνίου, Γκαγκανιάρας Δ, Πιπιντάκος Κ, Γκαγκανιάρας Κ, Καραστογιάννης, Καραγιάννης, Χατζαβερίδης( 68΄ Πιπιντάκος Π), Κοτζαφίλιος, Μπαλτζής( 71΄ Προσκυνητόπουλος), Μιμίτζης, Χινδιρίδης.

Κοζάνη 2004 (Μανδαβέλης): Καρασίμος, Κουνάβας( 77΄ Ευαγγέλου), Παπακώστας, Γεωργιάδης, Τσιάμης( 85΄ Χατζηζήσης), Τρομπούκης, Νίκος, Αντωνιάδης, Φαρμάκης, Σαμαράς, Γκούμας.

Ματιές στα σπορ 









Σχόλια