Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου – Πολυνίκης 3-0


Μετά από 5 «άκαρπες» αγωνιστικές (4 ήττες, μια ισοπαλία) η Ακαδημία Βοΐου σημείωσε πολύτιμη νίκη, βελτιώνοντας αισθητά τη βαθμολογική της θέση.
Ήταν το 5ο φετινό παιχνίδι που η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε το ματς, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Στο 12΄ «σόλο» του Ελευθεριάδη από δεξιά, γύρισμα την κατάλληλη στιγμή στον Γιάννη Φασούλα, που από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0.
Στο 16΄ σουτ του Καραγιάννη στο κάθετο δοκάρι, στο 36΄ φάουλ του Σεμερτζίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48΄ πλασέ του Χάλου στο κάθετο δοκάρι, στο 70΄ ο Καραγιάννης έδωσε στον Χρήστο Παπουτσίδη, που έκανε το 2-0, στο 88΄ ξανά ο Ελευθεριάδης τροφοδότησε τον Γιάννη Φασούλα, που «έκλεισε» το σκορ.

Σύρριζα άουτ κατέληξαν οι προσπάθειες των Πατούρι (2΄), Χάλου (3΄, 41΄), Αλεξίου (38΄), στο 65΄ ο Άτσιου απέκρουσε σωτήρια σε πλασέ του Καραγιάννη.

Καλή η διαιτησία του Στρ. Σουλίδη (Σπέντζας, Δραγώγιας).

Ακαδημία Βοΐου (Δημητριάδης): Θ. Τουλιόπουλος, Μαυρίδης (72΄ Χίκα), Ι. Μπορόζης, Αλεξίου, Δ. ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΟΥΡΙ, Χάλος (86΄ Τσιάμης), ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΦΑΣΟΥΛΑΣ, Ελευθεριάδης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (82΄ Τζακόπουλος).


Πολυνίκης Πτολεμαΐδας (Σάπκαρης): Άτσιου, ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Νότας, Μαυρογιαννίδης, Σωτηριάδης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΛΕΜΟΝΗΣ, Λιπιρίδης (46΄ Αδαμίδης), Γεωργιάδης, Βουνοτρυπίδης.

Σχόλια