Α’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό – Μ. Αλ. Άρδασσας 3-1

Ένα ημίχρονο στάθηκε αρκετό για το Βελβεντό ώστε να σημειώσει άλλη μια νίκη και να νιώθει πιο άνετα στη βαθμολογία.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν μάλλον μέτριοι, κακοί στην επανάληψη, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε τις εντυπώσεις.


Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης ταμίας του Βελβεντού, Ανθής Λινάρδου, ενώ οι παίκτες του Χάρη Βοριαζίδη αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 13 παίκτες στην αποστολή.

Στο 4΄ ο Μπαλάνης έδωσε στον Παναγιώτη Τρίχα, που «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου τερματοφύλακα (1-0), στο 13΄ ο Τρύφων Δημητριάδης απογειώθηκε στο «Γ» κι απέκρουσε σωτήρια στο φάουλ του Ρωμνόζογλου.

Στο 30΄ ο Μπαλάνης τροφοδότησε τον Γιώργο Μπέμπη, που εξαπέλυσε ξαφνικό, γυριστό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα (2-0), ενώ στο 44΄ συρτή σέντρα του Μπέμπη και ο Παναγιώτης Τρίχας έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μέσα (3-0).

Στο 69΄ κόρνερ του Χότζα και ο Δημήτρης Σερέτης με ωραία, «καρφωτή» κεφαλιά, μείωσε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δ. Σουλίδη (Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης).

ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Αθανασιάδης, ΠΙΣΤΟΛΑΣ (70΄ Τέτος), Τσέλα, Γκίκας, Μπαλάνης (62΄ Αναστασίου), Σαμαράς, Ευαγγέλου (60΄ Χάνι), ΜΠΕΜΠΗΣ, Ρωμνόζογλου, ΔΙΒΗΚΕΛΗΣ, ΤΡΙΧΑΣ.


Μ. Αλ. Άρδασσας : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Μωυσιάδης (63΄ Σερέτης), Χότζα, Καραγιάννης, Αρσενίδης, Σαββίδης, ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ, Ηλιάδης, Μούκας, Παπαδόπουλος (63΄ Τριανταφυλλίδης), Τσακαλίδης.


Σχόλια