Α.Σ Καρυδίτσας - Ελπίδες Ελλησπόντου 3-5

Πέρασε και το εμπόδιο του Αχιλλέα  ο Ελλήσποντος

Μεγάλο διπλό πήρε η ομάδα του Ελλησπόντου μέσα στην έδρα της Καρυδίτσας και κρατάει καλά την πρώτη θέση στην Γ' Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης για 17 αγωνιστικές με 46 βαθμούς.
Στο 8' Σουτ του Παταρίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Ελλησπόντου 0-1.


Στο 12' Ο Κοντογιαννόπουλος φέρνει στα ίσα το ματς με φάουλ 1-1
Στο 15' Ο Αραπίδης με μια πασάρει στον Παταΐδη που βγάζει τε-τα-τετ τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Περισανίδη κάνοντας το 1-2.

Στο 18' Σουτ του Παταρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδράσης στον γκολκίπερ Ποτουριάδη  και 1-3 με δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 28' μειώνει το σκορ για την ομάδα της Καρυδίτσας ο Λεοντούδης σε 2-3.
Στο 50' φάουλ του Περισανίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι βρίσκει στην πλάτη του γκολκίπερ και καταλήγει στα δίχτυα 2-4 με δεύτερο προσωπικό του γκολ φτάνοντας τα 13 γκολ στην κατηγορία.
Στο 75' ξανά βάζει στο παιχνίδι την ομάδα του ο Παπατάτσιος μειώνοντας το σκορ με κεφαλιά σε 3-4.
Στο 87' Ο Πάτσης σφραγίζει το σκορ για την ομάδα του με ένα υπέροχο γκολ έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει ένα ψιλοκρεμμασόο σουτ και  δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκιπερ Ποτουριάδη κάνοντας  το τελικό  3-5 για την ομάδα του Ελλησπόντου.

Ελπίδες Ελλησπόντου: Τεντσογλίδης, Στεφανίδης, Κουσαλίδης Γ, Γεωργιάδης Κ, Ποσινακίδης Δ., Ελευθεριάδης (46'Πάτσης), Ποσιναίδης Ηλίας (55' Βασιλειάδης),  (75'Καζαντζίδης) Περισανίδης, Παταρίδης, Αραπίδης.



Α.Σ. Καρυδίτσας: Ποτουριάδης, Καζαντζίδης,  Παυλίδης,  Σκούτας (65'Παπατάτσιος), Καραθανάσης, Στεργόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Λεοντούδης (55'Τσίγκας),  Τοπάλης, Αντωνιάδης (59'Κετίκογλου), Τσιφτσής

Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί:  Χατζής, Κωνσταντινίδης Χ.

Σχόλια