Γ' Εθνική Μπάσκετ: Μελίκη - Διόσκουροι 57-68

Με τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη συνέχισαν οι Διόσκουροι επί της Μελίκης με σκορ 57-68.


Οι Διόσκουροι δεν μπήκαν καλά στον αγώνα όπου δέχτηκαν εύκολα καλάθια στην αρχή. Μετά το time out που ακολούθησε όμως οι κυανόμαυροι ήταν μια διαφορετική ομάδα όπου η αμυντική λειτουργία ήταν άψογη.

Στο επιθετικό κομμάτι όμως τα πράγματα δεν πήγαν εξίσου καλά σε ολόκληρο το 1ο ημίχρονο όπου οι κοζανίτες σούταραν 1 στα 10 τρίποντα και το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 26-29 παρά την κακή απόδοση μας.
Το 2ο ημίχρονο όμως ήταν πολύ διαφορετικό, έχοντας περάσει χειροπέδες στα ατού της Μελίκης η ομάδα ξεδιπλώθηκε και στην επίθεση βάζοντας 5 σερί τρίποντα και παίρνοντας διψήφια διαφορά.

μπροστάρης της προσπάθειας ήταν ο Ντόβας με 4 συνεχόμενα τρίποντα και σε απόδοση τον ακολούθησε η νέα  ¨μεταγραφή¨ των Διόσκουρων, ο Νικολάου, που για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα είναι πολύ καλός.

Από κει και πέρα οι Διόσκουροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πήραν την νίκη.
Πλέον ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Καρδίτσα εντός έδρας όπου απαιτείται η βοήθεια του κόσμου της Κοζάνης για να νικήσουμε την πιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας.

ΜΕΛΙΚΗ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ        57-68
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-10, 26-29, 39-46, 57-68

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χαρ.-Κουκουλεκίδης

ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Λιόλιος 9, Μαυρίδης 7, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος 2, Κοτζάμπασης 23 (1) , Παπαρώσης, Σταυρουλάκης 14 (2) , Ρογκότης 2, Τζουνόπουλος, Τζαφέρης Σ., Τζαφέρης Χρ., Κωσταμπίτσης.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Τσαουσίδης, Σισμάνης 3, Σκορδάρης 5 (1), Ντόβας  28 (4), Βλάχος 9, Ζολώτας 2, Νικολάου 15 (1), Καρανώτας 6, Ανδρίτσος.

dioskouroibc.gr

Σχόλια