B’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης - Α.Ε. Άνω Κώμης 1-4 | φωτο - βιντεο

Την νίκη με το ευρύ 1-4 πήρε η διεκδικήτρια της ανόδου Α.Ε. Ανω Κώμης στο Στρατιωτικό Γήπεδο απέναντι στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για την 20η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η Άνω Κώμη επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και συνέχισε το κυνήγι των πρώτων δύο προνομιούχων θέσεων.

Οι Ελπίδες από την πλευρά τους είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όταν θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή καθώς έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Τσολακίδη, Καλαφατίδη και Τρέβλα.

Στο 8′ η Άνω Κώμη προηγήθηκε όταν ο τερματοφύλακας των Ελπίδων Τσέπουρας προσπάθησε να διώξει με τα πόδια, η μπάλα κοντράρισε στον Νίκο Νάστο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 16′ οι Ελπίδες ισοφάρισαν μ’ ένα ωραίο γκολ όταν ο Κασαπίδης έκανε την κάθετη πάσα στον Καλαφατίδη, αυτός αμέσως γύρισε στον αμαρκάριστο Βασίλη Σαράφα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ήταν το πρώτο γκολ του 15χρονου Σαράφα (γεννημένος το 2001) σε ανδρικό πρωτάθλημα.

Στο 30′ η Άνω Κώμη ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ με πλασέ του Νίκου Νάστου από πλάγια αριστερά.

Στο 43′ έγινε το 1-3 όταν ο Κ. Τζαλαζίδης μπήκε από δεξιά και σούταρε, ο Τσέπουρας απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον έμπειρο Μπούλη που εύκολα την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Μπούλη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάστου στο 50′ έδωσε οριστικό τέλος στην αναμέτρηση.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο άλλο τέρμα.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Β. Καραθανάσης): Τσέπουρας, Κακούλης, Τσιφτσής (49′ Μαλόκου), Θεοφανίδης, Μπακόλας, Κικίδης, Κασαπίδης, Καλαφατίδης, Σαράφας, Τσολακίδης (71′ Κατακαλίδης), Τρέβλας (62′ Μπουμπόναρης).

Α.Ε. ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Γ. Τσέπουρας): Γρηγοριάδης, Κ. Τζαλαζίδης, Τσιάκος, Τσιμπούρας, Ι. Τζαλαζίδης, Τρέσσος, Ι. Παλαμάς (78′ Γκόγκος), Παπαδημητρίου, Μουλάϊ (57′ Κ. Παλαμάς), Ν. Νάστος, Μπούλης (69′ Παπαβαγγέλης).


Διαιτητές: Πανυτσίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Γκέκα






Σχόλια