Γεμίζει το οπλοστάσιο της η Κοζάνη - Έρχεται κι άλλη μεταγραφή

Μια λαϊκή ρήση  λέει "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" και η μεταγραφική όρεξη για την Κοζάνη φαίνεται να  έχει ανοίξει για τα καλά.  
 Μετά το μεταγραφικό μπαμ  με τον Κώστα Καπετάνο, η Κοζάνη είναι πολύ κοντά στο να κλείσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες της σελίδας μιλάνε για αμυντικό χαφ που έρχεται με πολύ καλές συστάσεις και  είναι νεαρός στην ηλικία (21 χρονών).

Από κει και πέρα παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Ηρακλής  Τζάλλας λόγω υποχρεώσεων στη σχολή του που είναι στα Γιάννενα.
 Η διοίκηση του εύχεται ότι καλύτερο και καλή επιτυχία στην νέα  ομάδα που θα επιλέξει
Η Κοζάνη παρά την αμφίβολη διεξαγωγή του πρωταθλήματος για ακόμα μία Κυριακή προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς κι όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι .
 Το νέο απόκτημα ο Καπετάνος μπήκε κανονικά στις προπονήσεις δείχνει να κάνει τη διαφορά   και η διακοπή των πρωταθλημάτων δουλεύει υπέρ του , αφού θα πάρει το χρόνο προετοιμασίας που του έλειπε το τελευταίο διάστημα.


Οι διοικούντες είχαν προνοήσει σε περίπτωση νέας αναβολής η ομάδα να παίξει φιλικό παιχνίδι με την Φιλιππιάδα, αλλά αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ηπειρώτικης ομάδας (τελικό κυπέλλου ) δεν επιτρέπουν να διεξαχθεί αυτή η φιλική αναμέτρηση,  με την Κοζάνη να ψάχνει για  νέο αντίπαλο. 

ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια