Ενημέρωση διοίκησης Εορδαϊκού στους φιλάθλους

Πιστή στην υπόσχεση της ότι θα ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για την πορεία της, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε συνέλευση- ενημέρωση για όλα τα θέματα της ομάδας.

 Παρουσία της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων (όχι όσους θα περίμενε το Δ.Σ.) πρώτος το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Κουλίδης που δήλωσε «θέλουμε αυτή η συνάντηση να είναι η αρχή μιας μόνιμης επαφής διοίκησης και κόσμου. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου αλλά και η εθελοντική οικονομική στήριξη της ομάδας.

Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεύτερος η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με παίκτες από την περιοχή που να στοχεύει στην άνοδο και να αποτελεί το όραμα και το στόχο όλων των παικτών της περιοχής.

Όλα αυτά βέβαια θέλουν ένα σύγχρονο γήπεδο. Απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν τους προσφέρουμε καλό αγωνιστικό χώρο.
Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά δεν του προσφέρουμε τις ανέσεις που του αξίζουν.
Το καλό γήπεδο με τον τέλειο αγωνιστικό χώρο, το σκέπαστρο, τον φωτισμό, τα καρεκλάκια θα δώσουν άλλο αέρα στην ομάδα, για να αυξήσει τα έσοδα της και να μπορέσει να κοιτάξει ψηλά.
Για αυτό το σκοπό έχουμε κάνει επαφές με τη περιφέρεια, με το δήμαρχο, με βουλευτές αλλά και συνδικαλιστές και όλοι έχουν διάθεση για βοήθεια.

Στο αγωνιστικό μέρος ήμαστε σε καλό σημείο και μέσα στους στόχους μας έχοντας μια νεανική ομάδα.
Η ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Πατάμε καλά και πεποίθηση όλων είναι ότι θα πετύχει το στόχο της.

Από εκεί και μετά η διοίκηση και ο πρόεδρος ανοίγουν την πόρτα σε όποιον θέλει να βοηθήσει.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν παντού ο Εορδαϊκός είναι συνεπής απέναντι σε όλους  (προπονητή, παίκτες, άλλες υποχρεώσεις) κάτι που λίγες ομάδες κάνουν.
Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν και να γίνουν μέλη στην ομάδα καταβάλλοντας 5 ευρώ για τους επόμενους 4 μήνες.



Η ομάδα αγωνίζεται τίμια και με διαφάνεια και πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να πάμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κίνητρα σε όσους γίνουν μέλη και αποκτήσουν τη κάρτα μέλους. Θα δίνουμε παροχές και bonus και άλλα που σκεφτόμαστε να κάνουμε τη νέα χρονιά.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν την ομάδα και την προσπάθεια μας, τα μαγαζιά, τους επιχειρηματίες και έδειξαν εντυπωσιακή ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

Στη  συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Θεόφιλος Σαρναζίδης τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο ότι η νέα διοίκηση που ανέλαβε από το καλοκαίρι έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και με τη βοήθεια του Σάββα έχει φέρει την ομάδα σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζει.


Επόμενος ομιλητής ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Σάββας Λιάμης που δήλωσε «ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε εδώ. Περάσαμε ένα μεγάλο γολγοθά αφού κανείς δεν είναι ο «λεφτάς» και όλοι ήμαστε άνθρωποι του «μεροκάματου».
Δόξα το θεό δικαιώθηκε για όσα έλεγα το προηγούμενο διάστημα και η ομάδα είναι σε πολύ καλό σημείο. Το χρέος που υπάρχει είναι πολύ μικρό και αν γίνει μάλιστα και διακανονισμός μπορεί εύκολα να εξοφληθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθάνε όπως μπορούν.
Όποιος θέλει να βοηθήσει αλλά και μπορεί ήμαστε ανοιχτοί. Η ομάδα χρειάζεται 50-60 άτομα που με ένα μικρό αντίτιμο θα μπορούν να βοηθάν οικονομικά για να προχωρήσει καλύτερα.
Τη νέα χρονιά θα δούμε τι θα γίνει. Καταρχάς θέλουμε φέτος να σωθεί η ομάδα ένα βήμα τη φορά. Γίνανε λάθη που δεν θα ξαναγίνουν.

Στην ομάδα υπάρχει διαφάνεια και όποιος έρθει θα ξέρει που πάνε τα λεφτά του.
Θέλω να βρεθεί ένας πρόεδρος δυνατός με μια ισχυρή διοίκηση και εγώ θα αποχωρήσω γιατί κουράστηκα αλλά θα είμαι πάντα δίπλα τους.
Ο κόσμος μας στηρίζει και στα τελευταία παιχνίδια ήταν πραγματικά δίπλα μας και μας βοήθησε και ηθικά και οικονομικά.


Στο αγωνιστικό μέρος ήμαστε καλά. Πήραμε ένα επαγγελματία προπονητή, χωρίς να λέω ότι και ο προηγούμενος προπονητής δεν ήταν καλός. Χρειαζόμασταν όμως το κάτι παραπάνω και αυτό μας το έδωσε ο κ. Αλεξίου. Δεν τον πήραμε μόνο για φέτος. Θέλουμε να κάνουμε μαζί του μια ισχυρή ομάδα.

Στις μεταγραφές προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε ενώ 2 παίκτες που θέλαμε δεν μπόρεσαν να πάρουν τα δελτία τους».

Στη συνέχεια έγινε λόγος για το γήπεδο και την κατάσταση του.

Ο αντιδήμαρχος Εορδαίας κ. Τσοκτουρίδης τόνισε ότι το ενδιαφέρον του δημάρχου αλλά και όλου του δήμου για την ομάδα είναι μεγάλο και κάνουν ότι είναι δυνατόν για αυτήν.

Ακολούθως ο αντιδήμαρχος Κώστας Πολυχρονίδης μίλησε για το γήπεδο «αυτά που είπε ο κ. Κουλίδης είναι πολύ καλές ιδέες για να βοηθήσουν τα οικονομικά της ομάδας.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιόλογη και οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας γιατί αυτή θα βοηθήσει και την περιοχή.

Η προσπάθεια της διοίκησης είναι αξιόλογη και ο δήμος είναι δίπλα της. Εδώ θέλω να απαντήσω στο Χρύσανθο ( ο Κ. Χρύσανθος Ταϊρίδης δήλωσε πως πρέπει να αλλάξει η απόφαση του Δ.Σ. για μεταφορά του γηπέδου για να μπορέσουν να γίνουν εργασίες σε αυτό) πως μια απόφαση του Δ.Σ. αν δεν ενεργοποιηθεί δεν έχει και ισχύ.

Η σκέψη του δημάρχου είναι να λυθεί σύντομα το θέμα  σύντομα. Ο κ. Λιάμης έχει δίκιο στο θέμα πως αν ο δήμος ήθελε να μεταφέρει το γήπεδο δεν θα έριχνε λεφτά για την βελτίωση του.
Το γήπεδο έχει καλή στατικότατα μετά τις μελέτες που έγιναν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης. Φυσικά χρειάζονται πολλά ακόμα για αυτή όπως ηλεκτροφωτισμός κ.α. τα οποία όμως σκοπεύουμε να δούμε και να κάνουμε.

Ο σκοπός του δημάρχου είναι να φέρει το θέμα του γηπέδου σε δημόσια διαβούλευση έτσι ώστε να παρθεί μα οριστική απόφαση και να γίνουν τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν.
Έτσι μετά θα μπορέσει και η ομάδα να προχωρήσει και να πάει καλά. Η πόλη πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και έτσι θα καταφέρουμε πολλά που όλοι ονειρεύονται για την ομάδα».

Τέλος ένας φίλαθλος ρώτησε γιατί δεν γίνεται μητρώο φιλάθλων που ο καθένας θα δίνει από 10 ευρώ.
Ο κ. Κουλίδης του απάντησε λέγοντας « η ομάδα πρέπει να είναι ομάδα της πόλης. Στο Χέρενφέϊν  μια μικρή πόλη 28000 έχει ισάριθμα διαρκείας. Αλλά εκεί όλοι έχουν το δικό τους κάθισμα με σκέπαστρο. Μπορούμε να κάνουμε μια μικρογραφία και εδώ. Πρέπει όλοι να βλέπουν την ομάδα όχι πρόσωπα.

Έχουμε 180 μέλη αλλά μπορούμε να γράψουμε και άλλα. Αλλά πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας και να φροντίζουμε για τη συνδρομή μας. Έχουμε πολλά σχέδια για τη νέα χρονιά και ελπίζω να τα υλοποιήσουμε».


Τέλος κάποιος άλλος φίλαθλος τόνισε ότι μπορεί κάποιοι να δίνουν 5 ευρώ και άλλοι 10 αλλά απλά πρέπει να φροντίζει και η ομάδα να μαζεύει τις συνδρομές γιατί ο κόσμος ξεχνάει.


Θεόφιλος Ηλιάδης 

Σχόλια