Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Κοζάνη και Εορδαϊκό - Ξεκουράζεται ο Φιλώτας | βίντεο

Κρίσιμες δοκιμασίες  επιφυλάσσει για Κοζάνη και Εορδαϊκό η 23η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.
Η θύελλα Φιλώτα δε θα αγωνιστεί και θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς να ιδρώσει  αφού ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Το έργο  της Κοζάνης και  του Εορδαϊκού  κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρείται, καθώς παίζουν εκτός έδρας με Δόξα Δράμας και Καμπανιακό  αντίστοιχα. 
Η Κοζάνη θα πάει στη Δράμα έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει,  με όπλο όμως  την πολύ καλή ψυχολογία και την καλή αγωνιστική κατάσταση της ,φιλοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο κ. Παρασκευάς σε δηλώσεις του τόνισε για το παιχνίδι της Δράμας.

 «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.  Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Φιλώτα και θέλουμε να συνεχίσουμε με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα  είναι μία πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση  και γνωρίζουμε ότι θα δυσκολευτούμε πολύ να την  αντιμετωπίσουμε, ειδικά στην έδρα της  και με τον κόσμο της  στο πλευρό της. Εμείς από την πλευρά  μας είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουμε και καλή ψυχολογία»

Ο Εορδαϊκός  δοκιμάζεται στην Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό   και ο Αλέξης Αλεξίου  ξέρει καλά ότι την ομάδα του την  περιμένει ακόμη μία δύσκολη αποστολή,  πιστεύει όμως στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και αισιοδοξεί πως η ομάδα του αν δείξει την απαραίτητη προσοχή και μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι  θα φύγει αήττητη κι από τη Χαλάστρα
«Σίγουρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Εορδαϊκού και εξήγησε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα.   Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και θα πρέπει να εξουδετερώσουμε και το σκοράρισμα και τη δημιουργία τους. Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και να τα χτυπήσουμε».

23η αγωνιστική

Δόξα Δράμας-Κοζάνη
Κιγιτζή,Τζιώτζιος, Γκιόση (Θράκης)

Καμπανιακός-Εορδαϊκός
Γκαραγκάνης, Ζέρβας, Μηνούδης (Πιερίας)

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Μάνασης, Λεωνίδας, Σταφυλάς (Τρικάλων)

Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καβάλα
Τζουμαλάκης, Καμπούρης, Κρυωνάς (Σερρών)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σημαιάκης,Κελάζογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)


ΑΠΕ Λαγκαδά-Άρης
Φωτιάδης (Καστοριάς),Θεοδώρου, Γιαμούζης (Πιερίας)

Απόλλων Καλαμαριάς-Έβρος Σουφλίου
Αγγελούδης,Ακριβός, Τσάπραζης (Λάρισας)

Θύελλα Φιλώτα - Εθνικός Γαζώρου (ματαιώνεται)
Ρεπό: Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης

Βαθμολογία

Άρης
53
Νέστος Χρυσούπολης
45
Δόξα Δράμας
40
Καβάλα
35
Καλαμαριά
34
Εορδαϊκός
33
Καµπανιακός
31
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
31
Εθνικός Αγιονερίου
27
Κοζάνη
27
Λαγκαδάς
26
Απόλλων  Κρύας Βρύσης
24
Ηρακλής Αμπελοκήπων
21
Εθνικός Αλεξανδρούπολης
21
Θύελλα Φιλώτα
18
Έβρος Σουφλίου
11
Εθνικός Γαζώρου
5




Σχόλια