Γ' Εθνική: Κοζάνη - Καβάλα 0-0 | φωτο - βίντεο

Λευκή ισοπαλία η Κοζάνη που διατηρεί τις ελπίδες της
 Σε ισοπαλία 0-0 υποχρεώθηκε η Κοζάνη στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδα της Καβάλας.
Ένα αποτέλεσμα που ίσως δεν είναι και τόσο καταστροφικό τελικά αφού τα άλλα αποτελέσματα  των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή ήταν στην πλειοψηφία τους ευνοϊκά για τους Κοζανίτες.

 Βέβαια αν έπαιρνε κι το τρίποντο τότε θα είχε κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την σωτηρία της. Τίποτα δεν τελείωσε για την Κοζάνη που συνεχίζει με τις ίδιες ελπίδες που είχε και πριν το παιχνίδι με την Καβάλα .. απλά δεν τις αύξησε.
Η αναμέτρηση είχε δύο όψεις.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο Α’ μέρος στρίμωξαν τους Καβαλιώτες κι έχασαν πολλές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Τσικόπουλο Γιάννη.  Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ήταν άλλη ομάδα  πήρε μέτρα στο γήπεδο κι έχασε κι αυτή καλές ευκαιρίες με τον Παπά τον Μπλιό  τον Κυριακίδη και τον Ασημάκη. Οι τελευταίες μεγάλες ευκαιρίες όμως ανήκουν στην Κοζάνη με τον Πετράκο και τον Ηλία.  

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3΄Γιουβανέλλης κάθετη στον Τσικόπουλο Γ. που βάζει πλάτη τον αμυντικό της Καβάλας, μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει για να διώξει ο Αθανασίου με τα πόδια.
Στο  9΄σουτ Τσικόπουλου ξυρίζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14΄Καπετάνος ωραία θα βρει μέσα στην περιοχή τον Τσικόπουλο που απέναντι από  τον Αθανασίου θα χάσει το κοντρόλ και μαζί την μεγάλη ευκαιρία ν ανοίξει το σκορ.
Στο 23΄σουτ Κυριακίδη μπλοκάρει ο Τζόρτζεβιτς.
Στο 32΄σέντρα Καπετάνου μέσα στην περιοχή ο Τσικόπουλος αργεί να πλασάρει και με την πλάτη στην εστία πιάνει το τακουνάκι , λίγο έξω.
Στο 40΄δυνατό σουτ Καπετάνου λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 47΄φάουλ του Κυριακίδη μέσα στην περιοχή σουτ του Μπάτζιου άουτ .
Στο 62΄ο Πτηνόπουλος κλέβει θα σπάσει στον Μπλιό μέσα στην περιοχή σουτ, άουτ
Στο 66΄σουτ του Μπλιού από κοντά διώχνει με τα πόδια ο Τζόρτζεβιτς , δεύτερο σουτ του Μπάτζιου , άουτ.
Στο 70΄ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Παπά , λίγο έξω.
Στο 79΄ο Ασημάκης μόνος αργεί να πλασάρει από πλάγια ..άουτ.
Στο 87΄Τσικόπουλος Γ σπάει στον Πετράκο που από κοντά σουτάρει άστοχα.
Στο 90΄φάουλ Κυριακίδη καταπληκτική επέμβαση Τζόρτζεβιτς.
Στο 93΄κόρνερ Γιουβανέλλη κεφαλιά Ηλία , άουτ.


Κοζάνη (Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Ηλίας, Τραυλός, Γιουβανέλλης, Αλιατίδης, Ηλίας Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Χαματάϊ (78’ Πετράκος), Τάχιας, Βουτσιώτης (89’Δινοβίτσης), Κ. Καπετάνος (60’ Δημ. Παπαδόπουλος).


Καβάλα (Ταουσιάνης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Δελής, Δέντσας, Παληγεώργος, Παππάς (78’ λ.τ. Ασημάκης), Μπάτζιος, Γιαλαμής (56’ Μπλιός), Δουμάνης (68’ Κυγάης), Πτηνόπουλος.


Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιαντσής (Ημαθίας)









Σχόλια