Α' ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου - ΑΕ Κοζάνης 0-2 | φωτο - βίντεο

Πολύτιμη νίκη πήρε η Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο Αργίλου από την Αστραπή Κλείτους στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής.


Μ’ αυτήν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της η ΑΕΚ ανέβηκε στην βαθμολογία κι αισθάνεται περισσότερο ασφαλής απ’ ότι δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Αντίθετα το Κλείτος “έμπλεξε” σε περιπέτειες καθώς πλέον ισοβαθμεί με την Ακαδημία Βοϊου στην τρίτη θέση από το τέλος που οδηγεί σε υποβιβασμό.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Αργίλου δεν είχε πολλές φάσεις καθώς το άγχος αλλά κι ο δυνατός αέρας εμπόδιζαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ  ήταν αποτελεσματική στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε και κέρδισε δίκαια, αντίθετα το Κλείτος δεν φάνηκε απειλητικό στην αντίπαλη εστία.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 στο 11′ με εύστοχο πέναλτυ του αρχηγού Χρήστου Καραγεώργου. Το πέναλτυ σημειώθηκε σε χέρι του Κυριακίδη μετά από κεφαλιά του Σαριόγλου.

Το σκορ έκλεισε στο 87′ με πλασέ ο Κώστας Χατζάκης μετά από ωραία πάσα του Μπαλίτσα.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ (Αναστασιάδης): Αθανασιάδης, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Δήμτσιος, Πετρίδης (56’ Τοπαλίδης), Χατζής (74’ Μπαϊρακτάρης), Θαλαλαίος, Τσιώνης, Κουλουκίδης, Βοριαζίδης, Κοντογεώργος.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Ζηνόβιος, Μαυρόπουλος, Κουμπούρας (53’ Νάννος), Μαντζώλας, Σαριόγλου, Στεργίου, Σακαλής (65’ Σαλονικίδης), Μπαλίτσας, Τσαρσιταλίδης, Καραγεώργος, Αρνίδης (74’ Χατζάκης).

Διαιτητές: Α. Τσιγγένης, Β. Εμμανουήλ, Φ. Εμμανουήλ.









aekozanis.gr

Σχόλια