Γ’ ΕΠΣΚ: Πρόοδος Κομνηνών – Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2 | φωτο - βίντεο

Ούτσανα ( Κομνηνά) – Κατράνιτσα (Πύργοι)  
Δύσκολο διπλό για τους Πύργους εκτός
             Μπροστά σε 200 και πλέον φιλάθλους, και από τις δυο ομάδες  η ομάδα των Πύργων δυσκολεύτηκε να πάρει το διπλό , μέσα στα Κομνήνα  με σκορ 0-2.
 Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες με δυο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο,  κι ένα δοκάρι.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή ευκαιρία  είχαμε για τους Πύργους  στο 11΄όταν σε μια φάση διαρκείας και μετά από κόρνερ πήρε την κεφάλια ο HOXHA APREA απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα πήγε στα πόδια του Παρηγορίδη που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα  καταλήγει άουτ.
17΄ Νέα ευκαιρία για τους Πύργους σε σουτ του Παπαχρήστου  κατέληξε άουτ.
28΄Οι  Πύργοι ανοίγουν το σκορ όταν λάθος της άμυνας των Κομνηνών επωφελήθηκε ο Παρηγορίδης που με πλασέ έκανε το 0-1.

Δυο λεπτά αργότερα τα Κομνηνά χάνουν ευκαιρία όταν ο Ταρατσίδης μετά από κόντρα έβγαλε μόνο του τον Γεωργιάδη Γ, αυτός έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε  τερματοφύλακας με τα πόδια, για  να διώξουν στη συνέχεια  οι αμυντικοί.
32΄ Είχαμε μια  μικρό ένταση στο χώρου του κέντρου μεταξύ των παικτών Κατοτοικίδη (Κομνηνών) και Βαγκόπουλου (Πύργων), με τον διαιτητή να τους δείχνει την κίτρινη κάρτα.

35΄ Η ομάδα των Πύργων διπλασιάζει τα τέρματα της με το δεύτερο γκολ  του Παρηγορίδη με ωραίο γυριστό σουτ.
Στο 40΄ η ομάδα των Κομνηνών ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κατοτοικίδη από τον Ελευθεριάδη, με τον διαιτητή να λέει παίζετε.
52΄ Ωραία  εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη Γιώργου για τα Κομνηνά, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

57΄ Σουτ του Κοσμίδη για τους Πύργους απέκρουσε ο τερματοφύλακας Στεργίου.
66΄ Ευκαιρία για τα Κομνηνά σε σουτ του Παπαδόπουλου κατέληξε άουτ.
Τέσσερα  λεπτά αργότερα η ομάδα των Κομνηνών βγαίνει στην κόντρα με τον Τερζίδη που πήρε την μπάλα λίγο πριν το κέντρο έκανε την κούρσα , μπήκε μέσα στην περιοχή και λίγο πριν κάνει το πλασέ τον πρόλαβε  HOXHA SK, και εδίωξε σε κόρνερ.
Και φτάνουμε στο τελευταίο τετράλεπτο φωτιά που χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από πλευράς Πύργων.

89΄Παραλιγο το αυτογκόλ όταν σε ανάποδη κεφαλιά  απόκρουση  του Ελευθεριάδη  των Πύργων  έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
90΄  Ωραίο σουτ του Πεσιρίδη, έφυγε λίγο άουτ.
91΄  Χάνει νέα ευκαιρία ο Πεσιρίδης των Πύργων όταν με ωραία ντρίπλα πέρασε τον Ψωμιάδη, βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε  από τον τελευταίο, με τα πόδια.

Και τέλος στο 92΄οι Πύργοι έχουν δοκάρι σε σουτ του HOXHA SK  από κοντά.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζουβάρας με επόπτες τους κ.κ Εμμανουήλ Β και Τσιότσια.

Πρόοδος Κομνηνών (Θεοδωρίδης): Στεργίου, Καλογιαννίδης, Ταρατσίδης, (85΄Γεωργιάδης Δ), Τσερμεκίδης, Τεληγιαννίδης (68΄Ψωμιάδης), Παπαδόπουλος, Παντζούρης, Τερζίδης, Κατωτοικίδης( 63΄ Φιλιππίδης), Πουλτίδης, Γεωργιάδης Χ.

Δόξα Βερμίου Πύργων ( Τριανταφυλλίδης): Τσιτλαχίδης, XOXHA APREA, Ελευθεριάδης( 49΄ Πεσιρίδης), HOXHA SK, Βαγκόπουλος, Παπαχρήστου, Κοσμίδης, Παρηγορίδης( 82΄Παραστατίδης), Τσαραμανίδης( 72΄KLEOM ), Τσαρτσανίδης.

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 
  





Σχόλια