Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2 | φωτο - βίντεο

Το ήθελε πιο πολύ η Σιάτιστα 
Μεγάλη νίκη για τη Σιάτιστα η οποία πλησίασε στους δύο βαθμούς πλέον τον Φούφα.
Κατώτεροι του αναμενόμενου οι γηπεδούχοι που μάλλον έχουν αλλού το μυαλό τους.


Το φιλμ του αγώνα
3΄ ο Παπαρίζος θα πασάρει στον Ζηνόβιο σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βίδρα άουτ.
18΄ κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιαρσιώτη κεφαλιά Ζηνόβιου διώχνει ο Βίδρας στην συνέχεια της φάσης επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
19΄ οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση ο Ζηνόβιος θα πασάρει στον Ταφαρλή δυνατό συρτό σουτ η μπάλα στην αριστερή γωνία του Βίδρα και 0-1.

26΄ κόρνερ με το Σαββούδη κίνηση στο πρώτο δοκάρι του Κεΐσογλου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά αμυντικός των φιλοξενούμενων θα διώξει σε κόρνερ.
35΄ ο Σαββούδης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις θα αδειάσει δύο αντιπάλους του θα μπει μέσα στην περιοχή θα τραβηχτεί από αντίπαλο του θα βρεθεί στο έδαφος παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο κ. Τσιμεντερίδης θα δείξει παίζεται.
40΄ φάουλ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Σαββούδη ο Αποστολίδης θα εκτιναχθεί και θα αποκρούσει σώζοντας την ομάδα του.
52΄ δεύτερη κίτρινη στο Στεργιόπουλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο και αποβολή.
57΄ φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
69΄ ο Duka από δεξιά θα μπει στην περιοχή σουτάρει ο Αποστολίδης αποκρούει προσωρινά το ριμπάουντ ο Αποστολίδης της ΑΕΠ ο οποίος με σουτ αφού η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

75΄ ο Duka θα πασάρει στον Αποστολίδη αυτός πατάει την μπάλα στον Κεΐσογλου σουτ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει.
76΄ ο Παπαρίζος από αριστερά θα σεντράρει διώχνουν οι αμυντικοί σουτ του Ταφαρλή νέα απόκρουση η μπάλα στρώνεται στον επερχόμενο Μπατσή ο οποίος θα πιάσει φοβερό σουτ που θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-2.


ΑΕΠ Καραγιαννίων: Βίδρας (51΄ λ.τ Παπαγερίδης), Duka, Πασχαλίδης Durmhshi (70΄ Μαλούτας),  Ίττης,  Ζερβανταρίδης Παπαδόπουλος, Αποστολίδης Κεΐσογλου (80΄ Δουγαλής), Σαββούδης, Ευαγγελόπουλος.


Μακεδονικός Σιάτιστας: Αποστολίδης, Μπατσής, Τσιαρσιώτης, Στεργίου, Νασιόπουλος, Ταφαρλής, Τσιούκρας Χ. (73΄ Γεωργάκας), Ζηνόβιος, Παπαρίζος (88΄ Μπούρτζος), Τσακνάκης (90΄ Τσιούκρας Ι).


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.

Βοηθοί: Γεωργιάδης,  Τζιουβάρας Θ.   





Σχόλια